Foto: Food Festival

Gin og cocktails på menuen til Food Festival

FESTIVAL Der er gin og cocktails på programmet, når Food Festival finder sted på Tangkrogen til september.

Arrangørerne bag den årligt tilbagevendende Food Festival på Tangkrogen har netop offentliggjort årets program, og der bliver noget for enhver smag. Festivalen finder sted fra den 2-4. september, og madelskere fra nær og fjern vil kunne opleve over 30 workshops og foredrag.

Du kan blandt andet komme til ginsmagning, få inspiration til at anvende spiselig tang i dine hverdagsretter, blande cocktails med en af Danmarks bedste bartendere og eksperimentere med molekylær gastronomi. Hele vejen igennem guides du af eksperter på området, som deler erfaringer og viden.

”Vi insisterer på at skabe rammerne for ny læring og give vores gæster muligheden for at blive endnu klogere på det gastronomiske felt. Vi ønsker at arrangere workshops for alle på alle niveauer og for alle aldre. Netop derfor presser vi også priserne på de forskellige workshops og foredrag så langt i bund som overhovedet muligt,” siger direktør Anna Lund fra Food Aarhus.

Som noget nyt har Food Festival i år skabt et nyt område på festivalpladsen under navnet ”Workshops & Foredrag”, der har til formål at dele endnu mere gastronomisk viden med gæsterne.