Er du, eller kender du, en af dem, der år efter år kun formår at ønske sig strømper og underbukser i julegave? Det er både kedeligt at give og kedeligt at få. Derfor har vi lavet denne guide til dig, som ikke kan finde på noget at ønske sig til jul, eller til dig, som skal købe julegave til din far, kæreste, søn eller bror. Vi giver dig 7 bud på gode julegaver til manden, der har alt.

En rom

Vil han gerne være mere feinschmecker og drikke en sjus i sin læderøreklapstol? Uanset scenografien, er der en vis tilfredsstillelse i at kunne tage en god herredrink efter en lang dag. Dog er en god rom en af de ting, som man aldrig selv får købt. Så det kunne du jo passende gøre!

Hvis gaven falder i god jord, kunne den jo åbnes i løbet af aftenen.

SE OGSÅ: Samsung amerikaner køleskab

En rejse

Grunden til at han ikke ønsker noget konkret er måske, at han allerede har nok i menneskerne omkring ham. I dette tilfælde kunne det være en god ide at give ham en gave, hvor han netop får mere kvalitetstid med dem, som betyder noget for ham.

Hvad med derfor at give ham en weekendtur til Berlin, eller en badeferie ned i varmen? Uanset hvor rejsen går hen, er der dømt kvalitetstid med dem han holder af – og det er den bedste gave man kan få.

SE OGSÅ: Sådan finder du den rette rejseforsikring

En Aero Press

Elsker han kaffe og gode gadgets? Så burde du overveje at købe en kaffemaskine til ham – men ikke en hvilken som helst kaffemaskine. En Aero Press er en enkel og hånddrevet kaffemaskine, der ikke skal tilsluttes el, og som er kåret til en af verdens bedste.

Aero Press kombinerer en stempelkande, kolbekaffe og espresso i en, for den bedste smagsoplevelse.

LÆS OGSÅ: Stempelkande test

En bog

Er han ikke læsehest, eller en af dem, der har aldrig åbnet en bog for fornøjelsens skyld? Hvis det første gør sig gældende, kunne det være en god ide at give ham en rigtig spændingsroman. Hvis han derimod ikke er den store læsehest, kunne han måske alligevel blive glad for en såkaldt ’coffee table book’.

Disse bøger er lavet for at kunne ligge/stå fremme og blive beundret, og er oftest fyldt med billeder. Måske han skulle have en coffee table book om sneakers, eller noget andet han går op i?

SE OGSÅ: 5 gode tips til at nyde sommeren

Et gavekort

Eller, sidst men ikke mindst, kan du vælge at give ham et gavekort. Hvis du synes dette lyder som verdens mest klicheagtige gave, kan du godt tro om igen. Ved at købe et gavekort, der gælder til flere forskellige butikker kan han finde lige det han mangler – eller bruge gavekortet til januarudsalget og få mere for pengene.

SE OGSÅ: Gave til ham

Lego

Er han et rigtigt legebarn? Så skal han have en hård gave. Lego er verdenskendt af alle børn, og faktisk også voksne. Lego producerer nemlig ikke kun legetøj til børn, men for børn i alle aldre. En kasse fra Legos mere tekniske og udførligt svære sortiment, vil med garanti bringe juleglæden op i ham.

SE OGSÅ: Brætspil til voksne

En cykelhjelm

En sidste ide er at give ham nogle af de ting, som han ikke ved han mangler. I denne kategori finder man blandt andet cykelhjelmen, som er endnu en af de ting, man ikke køber til sig selv. ved at købe en cykelhjelm til ham siger du samtidig: ”Pas på dig selv”. For du kan jo godt lide at have ham i dit liv. Tænk, at der kan gemme sig så stor en kærlighedserklæring i en cykelhjelm.

LÆS OGSÅ: Elcykel test