Glade gæster sender lokal gourmetrestaurant til tops

Glade gæster sender lokal gourmetrestaurant til tops

af -
Foto: Restaurant Gastromé

Aarhusiansk gourmetrestaurant havde Østjyllands gladeste gæster i september.

Den anmelderroste Michelin-restaurant Gastromé i Latinerkvarteret vinder også gæsternes gunst. Det viser en ny opgørelse fra bookingsitet DinnerBooking, som har opgjort østjydernes fem favoritter i september 2016 ud fra 12.382 anmeldelser af 61 østjyske restauranter.  En af de gæster, som besøgte Gastromé i september, er brugeren Lone:

“Der blev på alle måder taget hånd om os og kræset for os på Gastrome. Tjenerne havde et øje på hver finger, men vi fornemmede ingen stress. Alt foregik i et roligt og behageligt tempo, så vi kunne nyde de ni fantastiske retter i ro og fred i det smukke lokale,” skriver hun på DinnerBooking.

Populær restaurant
Det er ikke første gang, at Gastromé løber med sejren hos DinnerBookings brugere. I august kunne vi her på Smag Aarhus fortælle, at latiner-restauranten havde fået flest positive anmeldelser i første halvår af 2016. Det gav denne kommentar fra medejer Søren Jakobsen:

”Der er virkelig sket meget på restaurantscenen i Aarhus, siden Michelin-stjernen kom til byen i 2015. Der er mange restauranter med et virkelig højt niveau, og det er også med til at skubbe os i den rigtige retning. Det er bestemt ikke et godt tidspunkt at hvile på laurbærrene.”

De fem bedste restauranter i Østjylland i september er som følger:

1. Gastromé, Aarhus C
2. Kähler Villa Dining, Risskov
3. Nordisk Spisehus, Aarhus C
4. Fru Møllers Restaurant, Odder
5. Restaurant Fedet, Risskov

Stina Askholm Hansen
Journalist på Smag Aarhus og aarhusianer på 13. år. Spiser ude mindst én gang om ugen, både på byens mange nye takeawaysteder og de mere traditionelle restauranter. Rettesnoren er kvalitet og hygge. Har som inkarneret frankofil en forkærlighed for de små, listige bistroer i Mejlgade, hvor steak frites er favoritten over alle. Arbejder til daglig som freelanceskribent.