Foto: Restaurant Gastromé

Glade gæster sender lokal gourmetrestaurant til tops

Aarhusiansk gourmetrestaurant havde Østjyllands gladeste gæster i september.

Den anmelderroste Michelin-restaurant Gastromé i Latinerkvarteret vinder også gæsternes gunst. Det viser en ny opgørelse fra bookingsitet DinnerBooking, som har opgjort østjydernes fem favoritter i september 2016 ud fra 12.382 anmeldelser af 61 østjyske restauranter.  En af de gæster, som besøgte Gastromé i september, er brugeren Lone:

“Der blev på alle måder taget hånd om os og kræset for os på Gastrome. Tjenerne havde et øje på hver finger, men vi fornemmede ingen stress. Alt foregik i et roligt og behageligt tempo, så vi kunne nyde de ni fantastiske retter i ro og fred i det smukke lokale,” skriver hun på DinnerBooking.

Populær restaurant
Det er ikke første gang, at Gastromé løber med sejren hos DinnerBookings brugere. I august kunne vi her på Smag Aarhus fortælle, at latiner-restauranten havde fået flest positive anmeldelser i første halvår af 2016. Det gav denne kommentar fra medejer Søren Jakobsen:

”Der er virkelig sket meget på restaurantscenen i Aarhus, siden Michelin-stjernen kom til byen i 2015. Der er mange restauranter med et virkelig højt niveau, og det er også med til at skubbe os i den rigtige retning. Det er bestemt ikke et godt tidspunkt at hvile på laurbærrene.”

De fem bedste restauranter i Østjylland i september er som følger:

1. Gastromé, Aarhus C
2. Kähler Villa Dining, Risskov
3. Nordisk Spisehus, Aarhus C
4. Fru Møllers Restaurant, Odder
5. Restaurant Fedet, Risskov