Foto: Malthe Riss

Gademad rammer Kulbroen i weekenden

STREETFOOD Kæmpe madmarked løber af stablen ved Kulbroen for næstsidste gang i år.

Har du endnu ikke besøgt det store marked under Kulbroen ved havnen? Så har du chancen for at mæske dig i alskens lækkerier her i weekenden den 26.-28. august, hvor Kødbyens Mad & Marked holder Mad & Sensommermarked.

“Vi har forberedt et større og bedre marked end nogensinde før. Ud over endnu engang at præsentere omkring 30 forskellige madstader, satser vi denne gang også på aktiviteter, workshops og temadage – og så har vi premiere på vores markedspilsner,” siger medarrangør Jonas Kring.

Mad med mere
Der er som altid fokus på gademad og nye smagsoplevelser, når en af byens mest cool markedspladser åbner for tre dages himmerige for foodies.

“Vi kan denne gang byde på autentiske mexicanske retter, ugandisk streetfood, asiatiske specialiteter og friske burgere i lange baner. Oles Gård kommer og serverer dugfriske stenovnspizzaer, Tatar kommer med deres populære tatarburgere, Benjamin Birk sælger calzones fra ladet af sin pizzabil. Endelig medbringer Thomas Sigfred sin netop færdigbyggede kaffevogn,” siger Jonas Kring.

Der vil også være workshops, jazz, flagstangsmarked og portvinssmagning i løbet af weekenden. Arrangementet foregår fra fredag den 26. august kl. 14 til søndag den 28. august kl. 17. Entré er gratis, og du kan købe billet til de enkelte workshops her. Læs mere om eventet her.