Foto: Fratelli

Fratelli Pizza på Trøjborg har vokseværk

PIZZA Den italienske pizzajoint Fratelli på Tordenskjoldsgade har udvidet med 20 siddepladser.

Den lille takeaway Fratelli er i al ubemærkethed blevet en af byens spydspidser inden for italiensk inspirerede pizzaer, siden stedet åbnede dørene i september 2015 på toppen af Tordenskjoldsgade. Nu har Fratelli taget skridet fuldt ud og udvidet med 20 siddepladser.

”Vi har overtaget tøjforretningen ved siden af og omdannet den til siddepladser. Vores pizzaer skal helst nydes helt friske, og samtidig vil vi gerne servere nogle drikkevarer, der passer til vores pizzaer, og være mere i kontakt med vores kunder,” siger medejer Ali Reza Arjomand om baggrunden for udvidelsen.

Italienske klassikere
På menuen er en stribe italienske klassikere lige fra pizzaer med parmaskinke og salsiccia-pølse til den notoriske quattro formaggi med fire slags ost. Priserne starter ved 55 kroner og går op til 99 kroner for

Ali Arjomand driver Fratelli sammen med partneren Amir Saleh. Selv er han uddannet reklamefotograf, mens Amir Saleh tidligere har haft en delikatesseforretning på Frederiks Allé med italienske og franske oste, salami og skinker.