Byens nye fiskerestaurant har menukortet klar til åbningen den 2. marts.

Smag Aarhus har tidligere skrevet om den nye Restaurant Anker, der åbner på Fiskerivej 12 i Nordhavnen lørdag den 3. marts. Nu har fiskerestauranten løftet sløret for, hvad du kan sætte tænderne i på spisestedet.

Menukortet byder blandt andet på østers i forskellig tilberedning, hvor du for eksempel kan få fire stykker til 120 kroner eller otte stykker til 200. Eller hvad med at prøve et skaldyrsfad med grillet jomfruhummer, råmarinerede østers, dildkogte krabbeklør, dampede muslinger, røde flodkrebs og sø-kogte skalrejer til 295 kroner.

Du kan også sætte tænderne i en 220 grams entrecote med fritter, grøn salat og bearnaisesauce til 225 kroner.

Fransk og fisk a la carte
Restaurant Anker har et a la carte udvalg på menukortet, hvor priserne varierer fra 100, 200 og 300 kroner. Til 100 kroner kan du for eksempel få Moulle frites med havfriske blåmuslinger, sprøde fritter, aioli og dild eller måske seks hvidløgsstegte snegle med grillet toast, salat, hvidløgssmør og fritteret persille.

Til 200 kroner kan du få en klassisk fiskesuppe bouillabaisse med syv slags fisk og skaldyr samt dild. Eller du kan gå hele vejen til 300 kroner og vælge en tallerken med kongekrabber, krabbesalat, purløgs emulsion og kaviar.

Til dessert kan du få både ost og desserter. Det er alt fra ostefondue til chokoladetærte og små franske macarons. Til henholdsvis 145 og 90 kroner.

Restaurant Anker vil have åbent alle dage fra klokken 12 til 24.

Se menukortet her.