Foredrag med Umahro Cadogan: Sådan spiser du dig sund og rask

Foredrag med Umahro Cadogan: Sådan spiser du dig sund og rask

af -

Kan man spise sig rask? JA! Lyder det fra ernæringsekspert og bestsellerforfatter Umahro Cadogan, som du måske genkender fra tv. Søndag d. 20. januar kl. 19.30 kan du få Umahros gyldne råd til at leve et liv fyldt af glæde og energi – i dag såvel som på den lange bane. Køb billet til foredraget med Umahro på Aarhus Central Food Market og få en fantastisk kickstart på dit år 2019!

Umahro taler på en stærkt medrivende og fordomsfri måde om, hvad du skal spise, hvordan du skal motionere og bevæge dig og leve for at være sund. Ikke sund på den kedelige måde med askese og afsavn, men sund på den måde, hvor du kan mærke det lige her og nu!

Læs mere om arrangementet her.

Kickstart dit år 2019!
Kom og få opskriften på den kost og livsstil, der fylder dit liv op med glæde og energi – både i dag såvel som på den lange bane. Du kommer hjem top-motiveret og mærkbart klogere på, hvad der skal til for, at DU kan leve det allerbedste liv, du kan.

Midlerne er kost, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, optimering af dit sind og ændring af miljøet omkring dig. Umahro viser dig vejen, så du med helt enkle midler kan ændre dit liv i den retning, du ønsker og fortjener.

I løbet af showet får du desuden sorteret i de mange unødvendige sundhedsmyter, der findes om mad og træning, så du lærer, hvad du ikke skal spilde tiden på.

Foredrag søndag d. 20. januar kl. 19.30
Køb billet til foredraget med Umahro Cadogan på det hyggelige og stemningsfulde Aarhus Central Food Market. Datoen er søndag d. 20. januar kl. 19.30, og med i billetprisen er en forfriskende juice fra frugtboden Fruity Foodie. Efter foredraget får du mulighed for at stille spørgsmål til Umahro.

Pris pr. person 299 kr.

KØB DIN BILLET HER

Om Umahro Cadogan
Umahro Cadogan er hele Danmarks guru inden for kost, ernæring og sundhed. Umahros bestsellerbøger er solgt i 500.000 eksemplarer, og hans tv-program ”Kan man spise sig rask” er et af de mest sete programmer på TV2. I vinteren og foråret 2019 kan du opleve Umahro Cadogan, når han drager ud på sin landsdækkende foredrags- og motivationsturné med udgangspunkt i sæson 2 af ”Kan man spise sig rask.” Læs mere om Umahro Cadogan.

KØB DIN BILLET HER

Jesper Konggaard
Skribent. Jeg er en sucker for spændende mad fra fjerne egne, men jeg er heller ikke kræsen, når det kommer til god italiensk pizza eller kringlede cocktails. Studerer virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet.