Foto: Klassisk 65.

Aarhus-kendte afslører gastronomiske favoritter

I Euroman fortæller kendte aarhusianere om deres gastronomiske favoritsteder i byen. 

Café Drudenfuss, Klassisk 65, Aarhus Street Food og Great Coffee. Det er bare nogle af de steder, en række kendte aarhusianere har peget på som gastronomiske yndlingsspots i en artikel af magasinerne Euroman og Eurowoman.

Krimiforfatter Elsebeth Egholm og model Ulrikke Toft Simonsen nævner for eksempel begge Latinerkvarteret og Café Drudenfuss.

“Mange af mine venner kommer her, så for mig er det et naturligt sted at hænge ud. Det er virkelig hyggeligt, der er godt selskab, og så er der lækre drinks!” udtaler Ulrikke Toft Simonsen i artiklen.

Muslinger og stærke rødvine
Stand-up komiker Kasper Gross har kastet sin kærlighed på ét af Frederiksbjergs fine spots.

“Bistroen Klassisk 65 er en restaurant, der ligger i Jægergårdsgade, som er helt vildt hyggelig. Der er ret småt, og de har virkelig god fransk mad og vin. Muslinger, en god bøf, stærke rødvine og god rom,” siger han i artiklen.

Franske fornøjelser
Og vi er ikke færdige med det franske tema, for indehaver af butikken Stylepaste Thomas Gundorph peger på Oli-Bistro i Mejlgade som en favorit.

”Der kommer jeg meget med firmaet og med familien. Det er en super uprætentiøs restaurant med en excentrisk indehaver. Der er gode vine, altid tre gode retter mad og value for money. Og så er der rød- og hvidternede duge på bordene,” udtaler han til magasinerne.

Sindssyg flæskestegssandwich
Direktør for Aarhus Festuge Rikke Øxner nævner vinbaren Rosforth & Rosforth på Sonnesgade 11, mens indkøbs- og designansvarlig hos Bestseller Camilla Bundgaard Thomsen er vild med bageren NO 24 i Graven samt kaffebar og risteri Great Coffee på Klostergade.

Spørger du musikeren Lord Siva, er det dog madmarkedet Aarhus Street Food, han helst lægger vejen forbi.

“Vildt nice sted. Det giver Aarhus nyt liv, og du kan prøve mad fra forskellige nationaliteter. Det er virkelig lækkert. Deres flæskestegssandwich er sindssyg! Jeg tror, at de har syltet agurkerne selv,” siger han i artiklen.

Du kan læse hele artiklen fra Euroman og Eurowoman her.