Den nye Entré – Social Bistro slår dørene op torsdag den 8. september i Michelinrestauranten Gastromés tidligere lokaler.
I august meldte Michelinrestauranten Gastromé ud, at den flyttede fra Rosensgade til Risskov – nærmere bestemt den smukke, hvide villa på Grenåvej 127, der tidligere har huset restaurant Villa Dining.
Nu rykker et nyt spisested så ind i lokalerne på Rosensgade 28: Entré – Social Bistro. Selvom konceptet er nyt, er det stadig folkene bag Gastromé samt Restaurant Atrium, der står bag, nemlig Søren Jakobsen, William Jørgensen og Lars Jørgensen.
”Gastromé og Atrium er kendt for den ekstremt gode og nede-på-jorden beværtning, som gæsterne får. Den ånd og kultur vil vi gerne lade blive hængende i lokalerne. Derfor har vi valgt at skabe Entré, som bliver tilgængelig for langt flere mennesker end en Michelinrestaurant. Beliggenheden her midt i Latinerkvarteret betyder, at rigtig mange mennesker kommer forbi, og derfor er det langt bedre med en bistro i disse lokaler,” forklarer Søren Jakobsen, medejer af Gastromé og Entré, i en pressemeddelelse.
God mad til en fornuftig pris
Entré er en såkaldt “social bistro,” som er ejernes eget bud på en ny restaurantkategori.
Målet er at tiltrække folk, som har lyst til at hygge sig i uformelle omgivelser, hvor de vil blive præsenteret for god mad til en fornuftig pris samt for vine og cocktails, som har et vist niveau.
Den daglige leder af Entré bliver Daniel Lundberg, som blandt andet har stået i spidsen for Balthazar på Hotel D’Angleterre i København.
”Køkkenet vil blive bemandet med professionelle kokke, som elsker at udfordre de gængse retter og omdanne dem til småretter eller deleretter. De vil selvfølgelig lade sig inspirere af køkkenet på Gastromé og Atrium og fastholde konceptet om, at inddrage så mange lokale fødevarer som muligt, heriblandt afgrøderne fra Gastromé The Garden, som er vores minilandbrug,” fortæller Daniel Lundberg i pressemeddelelsen.
Læs også: Gaijin Ramen åbner ny restaurant på Frederiksbjerg
Late night dining
Hos Entré er det derudover en del af konceptet, at du kan få stillet sulten også sidst på aftenen.
”Da jeg kom til Aarhus, undrede jeg mig over, at stort set ingen spisesteder havde åbent for mad efter klokken 21.00. Derfor vil vi på Entré udvide køkkenets åbningstider, så det også er muligt med late night dining,” siger Daniel Lundberg.
Bistroen får desuden et loungeområde, hvor du for eksempel kan nyde en af stedets cocktails.