Foto: Gastromé

Ejere sætter benhård fokus på Gastromé

RESTAURANT Ejerne af Michelin-restauranten Gastromé i Rosensgade sælger deres restaurant i Mårslet for at fokusere på Aarhus-restauranten.

Af Mikkel T. Krogh

Op til uddelingen af Michelin-stjerner i Aarhus senere på måneden melder ejerne William Jørgensen og Søren Jakobsen fra Aarhus-restauranten Gastromé nu ud, at de frasælger deres anden restaurant Det Gamle Mejeri. Det sker for at fokusere benhårdt på Gastromé, der sidste år fik en Michelin-stjerne.

”Vi agter at skubbe grænserne for Gastromé så langt som muligt, og det kræver vores fulde fokus. Vi er positive og fulde af forhåbninger for fremtiden og spændte på, hvad Gastromé kan blive for os og ikke mindst for byen,” siger William Jørgensen i en pressemeddelelse.

Læs også: 7 nye steder du skal tjekke ud

Årets Kok overtager i Mårslet
Det Gamle Mejeri ligger i Mårslet syd for Aarhus og overtages af kokkene Martin Lemvig og Allan Poulsen. Sidstnævnte har tidligere været blandt andet køkkenchef på den anmelderroste Henne Kirkeby Kro,  Strandgården på Læsø og Nimb Louise i København, ligesom han vandt prisen som Årets Kok i 2008.

“Vi har drevet Det Gamle Mejeri i 11 år og er glade for, at det er to seriøse restauratører, der overtager stedet og kan føre restauranten videre i samme ånd. Samtidig er vi glade for at trække os ud af en sund forretning og satse på et projekt vi virkelig elsker og brænder for,” siger Søren Jakobsen.

Den nye duo overtager Det Gamle Mejeri den 1. marts.

Læs også: 5 sublime steak frites i Aarhus