Donut Factory er byens første donutshop

Donut Factory er byens første donutshop

af -
Foto: Donut Factory

DONUTS Aarhus får nu sin første donutshop i form af Donut Factory, der åbner lørdag den 31. oktober med gratis donuts til alle.

Mens København har flere donutshops, har Aarhus aldrig har haft en butik dedikeret til den amerikanske kagespecialitet. Men det slutter nu, når de tre iværksættere Martin Dean, Danny Akselsen og Kim Dalsgaard åbner Donut Factory i Maren Smeds Gyde ved Magasin. Åbningen fejres med et åbningsevent med gratis donuts til alle den 31. oktober fra kl. 10.

”Vi er alle tre donut-entusiaster, der i mange år har elsket at spise donuts, når vi for eksempel har været på ferier i USA. Samtidig har flere af os været selvstændige før, så derfor var det oplagt at starte vores egen forretning op med fokus på donuts. Vi glæder os vildt til at komme i gang efter at have arbejdet med projektet i lang tid,” siger den 28-årige medejer Martin Dean.

Menuen lyder på 5-6 traditionelle donuts, minidonuts og forskellige varianter, der skifter efter sæsonerne. Alle donuts laves hver dag fra bunden af de tre ejere.

Store forventninger
Udover donuts vil kunderne også kunne købe kaffe i forretningen, som på grund af den begrænsede plads bliver ren to-go og ikke en café. Forventningerne er store til projektet hos ejerne, der tidligere har arbejdet i blandt andet reklamebranchen og militæret.

”Vi håber at kunne ramme et hul i markedet med hjemmebagte gourmetdonuts, som adskiller sig fra byens andre tilbud af søde sager. Samtidig vil vi lægge stor vægt at tænke nyt og løbende udvikle nye produkter. Heldigvis har vi kun fået god respons, selvom vi ikke engang har en hjemmeside endnu. Faktisk har vi allerede nu planer om at åbne en forretning i Aalborg næste år,” siger Martin Dean.

Lokalerne i Maren Smeds Gyde har tidligere huset en tøjbutik og har gennemgået en grundig renovering før åbningen den 31. oktober. Læs mere om åbningseventet her.

SPECS
Donut Factory
Marens Smeds Gyde 4
8000 Aarhus C

Mikkel T. Krogh
Mangeårigt madøre og wannabe-kok. Bruger alt for meget tid på at researche restauranter før selv den mindste rejse. Journalist og cand.mag.