ANNONCE: Glæd ganen med gode middage, når DinnerDays er tilbage i Aarhus større end nogensinde fra den 8. til 17. februar.

Vinterferien venter forude, og her kan du se frem til at fylde maven, når 18 toprestauranter i Aarhus og omegn inviterer på middag til en pris, som er lige til at fordøje. Spis en tre retters middag fra 210 kr. + gebyr til restaurantfestivalen DinnerDays, som finder sted fra den 8. til 17. februar 2019.

Få sul på maven for halvtomme lommer hos populære Anker og Madklubben Aarhus. Nyd en middag ved åen på Globen Flakket, franske fristelser på Restaurant ET, italienske specialiteter på Gäst eller et saftigt stykke kød på Retour Aarhus og mange flere steder.

Skal middagen lige have et ekstra skud krydderi, har du også mulighed for at spise bøffer, der smelter på tungen på MASH til 400 kroner + gebyr.

Stor appetit i Aarhus
Appetitten for konceptet vokser i smilets by. Til sidste omgang DinnerDays måtte de fleste af de 11 deltagende restauranter melde stort set udsolgt, og intet mindre end 129,5 procent flere gæster i Aarhus fik forkælet smagsløgene med en middag i uge 42 2018 sammenlignet med DinnerDays i uge 7 samme år.

I år får gæsterne endnu mere at tygge på, når antallet stiger fra 11 til 18 restauranter på menuen i Aarhus og omegn.

“Vi sætter stor pris på den stigende interesse, vi oplever i Aarhus, og vi er glade for at kunne tilbyde endnu flere gode spiseoplevelser i Aarhus i denne omgang,” siger PR & Communications Manager hos DinnerBooking, Laura Madsen.

Spiser sig ind på markedet
DinnerDays har blot eksisteret i tre år, og i den periode er antallet af deltagende restauranter tidoblet fra 10 til nu 100 restauranter.

Festivalen har spist sig ind på markedet, og i uge 42 blev alle rekorder slået, da billetsalget steg 43 procent på landsplan.Hvis du vil være sikker på, at ingen gafler billetterne til din yndlingsrestaurant før dig, skal du være klar når billetsalget starter den 3. januar 2019 klokken 10.00 her.

Her er alle restauranterne i Aarhus: