Foto: Restaurant Sårt.

Ejerne fortæller: Derfor lukker Sårt

Restaurant Sårt lukker til jul, men det er ikke fordi spisestedet klarer sig dårligt. 

Har du hørt at Restaurant Sårt i Jægergårdsgade lukker den 23. december? Det fortalte restauranten i en pressemeddelelse tidligere på ugen. Du kan læse den triste nyhed her.

I en artikel fra Århus Stiftstidende fortæller ejerne bag restauranten nu om, hvad årsagen er til lukningen. På bundlinjen handler det om, at restauranten er blevet for stor, og altså ikke at det går dårligt.

“Vi bestemte allerede for et halvt års tid siden at lukke, fordi det simpelhen blev for stort. Der var alt for mange mennesker, alt for meget plads og alt for meget papirarbejde, så vi kom til at bruge for lidt tid på det, vi egentlig gerne ville – som at lave pølse, yoghurt og pasta og måske nøjes med 15-20 siddepladser,” siger Martin Fryd Christensen til Århus Stiftstidende.

Det er ikke farvel, men på gensyn
Ifølge Århus Stiftstidende forklarer Martin Fryd Christensen, at en af medarbejderne rejser en tur til Azerbaijan, og at ejerne har nye ting på vej.

“Vi er glade for den tid, vi har været her, og stolte af den succes og positive omtale, vi har opnået. Vi kommer ud af det hele på en god måde, og det er bestemt ikke det sidste, man har hørt til os,” fortæller han Martin Fryd Christensen til Århus Stiftstidende.

Vi glæder os til at følge med i fremtidsplanerne.