Foto: Pixabay.

Lækkert: Cocktailbar i Aarhus fejrer påsken med ny snapse-drink

Cocktailbaren Gedulgt har fået en række nye cocktails på menukortet. Du kan blandt andet få en Easter Julep, som baren har lavet særligt i anledning af påsken.

Hvis det bliver for meget med påskeæg og overdådige frokostbuffeter her i højtiden, så kan det være, du skal svinge forbi hos cocktailbaren Gedulgt i Aarhus i stedet for. I forbindelse med påsken har bartenderne hos Gedulgt udtænkt en særlig påskedrink med navnet Easter Julep.

Drinken består af snaps med mynte, æble og timian. Snapsen er en Black Oak Taffel Aquavit fra Copenhagen Distillery. Du kan købe en Easter Julep i påskedagene, når baren har åbent fra i morgen til og med lørdag.

Nye forårsdrinks på vej
Foruden deres påskedrink er Gedulgt også i gang med at løfte sløret for deres nye forårsdrinks. Her har de blandt andet en ny drink, der hedder I’m Kind of a Big Dill, der – måske ikke overraskende – indeholder dild. Drinken er nemlig lavet på en akvavit med dild og anis. Derudover indeholder den Gedulgts egen hvide absinth, mere dild, citronsaft og æblecider.

Du kan også få et champagnebrus. En drink, der indeholder Jinzu-gin, Lillet Blanc, violet likør og en ispind med lavendel og limonade. Gedulgt har flere drinks på menukortet, og de poster løbende de nyeste tilføjelser på stedets Instagram-profil. Gedulgt ligger på Fredensgade 41 i midten af Aarhus.