Sæt tænderne i en fire-retters chokolademenu på Fredens Torv

Sæt tænderne i en fire-retters chokolademenu på Fredens Torv

af -
Foto: Pixabay.

Restaurant MellemRum inviterer til fire-retters chokolademenu den 13. september. 

Kan du heller ikke få nok af chokolade, så skal du måske tage til chokoladeaften onsdag den 13. september på restaurant MellemRum på Fredens Torv 2.

Her har køkkenchefen traditionen tro skabt en fire-retters menu, hvor alle retter indeholder chokolade.

Aftenen vil derfor byde på rimmet mørksej med kakao, skorzonerrødder og karse, butterbeans med vanilje, mørk chokolade og estragron, braiseret lammebov med græskar, ingefær og mexicansk mole samt MellemRums chokoladekage, chokoladecreme og chokoladeis.

Det koster 450 kroner per snude at være med, og der er et begrænset antal pladser. Vil du også nyde en vinmenu, koster det i alt 750 kroner, mens den store pakke – velkomstdrink, fire retter, vinmenu, kaffe og the samt petit four – koster 800 kroner.

Du kan læse mere om aftenen og bordreservation her.

Louise Højmark
Redaktør. Uddannet cand.public. i analytisk journalistik. Svært begejstret for kaffe med mælk, gode morgenmadsplatter og langt de fleste kager.