Foto: Castenskiold.

Castenskiold til tops hos brugerne

RESTAURANT Over 2.000 gæster har anmeldt deres aarhusianske restaurantbesøg i marts, og spisested ved åen topper listen. Restauranten giver mere, end gæsterne forventer, mener direktør.

Restauranten og natklubben Castenskiold på Åboulevarden er on a roll for tiden. For nylig fik stedet en killer-anmeldelse af Ole Trolsø i Børsen, og i sidste uge blev det offentliggjort, at det innovative kokkeikon Thorsten Schmidt skal tilknyttes restauranten. Nu scorer spisestedet så topplaceringen i bookingportalen Dinnerbookings opgørelse over brugeranmeldelser for marts 2015.

Opgørelsen er baseret på 2.318 gæsteanmeldelser af 30 aarhusianske restauranter, der benytter portalen, og top 5 for marts ser således ud:

  1. Castenskiold Mad & Natklub, Aarhus C
  2. Frederiksgade 42, Aarhus C
  3. Frøken Koch, Aarhus C
  4. Kähler Villa Dining, Risskov
  5. Nordisk Spisehus, Aarhus C

Giver mere end forventet
Fra Castenskiolds side mener direktør Anders Snede, at topplaceringen skyldes et længere varende fokus på at levere mere, end gæsterne forventer.

”Vi har over en længere periode haft fokus på, hvad vi gerne vil, og hvordan vi gerne vil have, at vores gæster oplever stedet. Vi har i løbet af det seneste år haft stor fokus på at give gæsten mere, end der forventes, på mad, stemning, service, indretning, cocktails og pris. Det er vores tjenerstabs fineste opgave at videreformidle og præsentere maden, så gæsten forstår det og får den fulde oplevelse,” siger Anders Snede fra Castenskiold i en pressemeddelelse.

Store forventninger
I forbindelse med tilknytningen af Thorsten Schmidt er den hidtidige souschef Mia Christensen forfremmet til køkkenchef. Forventningerne til fremtiden med den nye duo i køkkenet er store på Castenskiold, der også fik fine ord med på vejen fra White Guide Danmark for nylig.

”Vi skal bruge Thorstens kompetencer til at smagsudvikle og finde smage samt råvarer, som vi ikke har smagt eller set endnu. Derudover vil vi også gøre meget ud af at sammenbringe vores cocktails med den gode smagsoplevelse maden giver. Thorsten er rigtig dygtig til molekylær cocktails, og sammen med de spændende smagsnuancer i maden giver det en helt speciel oplevelse,” siger Anders Snede.

I februar 2015 var det Koch-brødrenes restaurant Frøken Koch ved havnen, der løb med førstepladsen på Dinnerbookings top 5 over brugeranmeldelser.