Foto: Carl's Jr.

Carl’s Jr. giver en gratis burger om ugen i et år

BURGER Den amerikanske burgerkæde Carl’s Jr. åbner i Aarhus og lokker med gratis burgere i et år til de første 50 kunder.

Den amerikanske burgerkæde Carl’s Jr. er især kendt for sine reklamer, hvor realitystjernen Paris Hilton og den danske supermodel Nina Agdal spiser burgere i afklædt tilstand. Nu kommer burgerkæden til Aarhus, hvor der åbner en restaurant i Bilka i Tilst onsdag den 22. juni.

”Det er stort, at vi nu får en Carl’s Jr. her i varehuset. Jeg kan nemt forestille mig, at både familier med børn, unge og ældre vil sætte pris på den gode service og en veltillavet burgermenu,” siger varehuschef Claus Dahl fra Bilka i en pressemeddelelse.

Gratis burgere i et år
Restauranten er Carl’s Jr.’s femte i Nordeuropa, og den åbner med noget af et slagtilbud: De første 50 gæster i køen, som køber en menu, får en gratis burger hver uge i et helt år. Varehuschefen ser frem til åbningen i det østjyske og er ikke bange for konkurrencen fra byens øvrige burgerjoints.

”Det er sjovt at se, hvordan det er blevet en hel trend med burgere i Aarhus. Vi har byens bedste burgere, og jeg er sikker på, at kunderne vil være vilde med dem,” siger Claus Dahl.

På menukortet er udover flammegrillede oksekødsburgere blandt andet en Portobello Mushroom Burger, panerede kyllingestykker og milkshakes med vaniljeis. Carl’s Jr. åbner dørene den 22. juni kl. 11.00, og du kan læse mere om åbningseventen her.