Foto: Constantia2.

Caféen Constantia2 i Aarhus åbner dørene til en ny sæson

Efter at have været lukket i vinterperioden åbner Constantia2 nu igen i påskedagene. Caféen med udsigt over Brabrand-søen tager dermed officielt hul på den nye sæson i år.

Hvis du mangler et godt sted at drikke kaffe med din date eller bare vil nyde et lækkert stykke kage med udsigt til Brabrand Sø, så skal du kigge forbi Constantia2. Efter at have været i vinterdvale slår caféen nu dørene op til en ny sæson.

Åbningen sker officielt på skærtorsdag, hvor caféen lægger ud med at have åbent alle dage i påsken. Her kan du blandt andet prøve Constantia2s klassiske fisketallerken med grove fiskefrikadeller og hjemmelavet remoulade, speltblinis med stenbiderrogn, langtidsmodnede sild med æble- og karrysalat og vagtelæg.

Både til den store og lille sult

Caféen får også et par nye retter på menuen. Blandt andet kommer der lammekølle med rørt feta, asparges og sprøde pomfritter på menuen. Derudover kommer der pil-selv-rejer med ramsløg og citron og en ret med tatar af dansk kalv, syltede rødløg, karse-mayo og kapers. Tataren bliver også serveret med pomfritter.

Hvis du ikke er helt så sulten, så kan du også få nogle lettere retter. Det kunne eksempelvis være økologisk humus med salat, feta, oliven og brød eller gourmet-oste, økologisk brød og knækbrød. Constantia2 har åbent i alle påskedagene samt søndage i resten af april fra klokken 10 til 17.

Caféen Constantia2 holder til på adressen Norringholmsvej 32 i Viby og er det eneste spisested rundt om Brabrandsøen.