Foto: Plukk

Cool café åbner på Godsbanen

Skandinaviens første plantecafé åbner i Aarhus. 

Fremover er der også god kaffe på menuen, når du besøger det lille planteværksted Plukk. Torsdag den 1. december åbner planteentusiasterne Sacha Julie Bechtle og Andreas Frandsen nemlig en helt ny plantecafé midt i de rå omgivelser på Godsbanen.

“Vi har gerne villet skabe en ny type café i Aarhus, og i tæt samarbejde med MokkaHouse er det nu lykkedes i vores nuværende planteværksted. Konceptet er meget simpelt: I rustikke rammer fyldt med planter kan du både erhverve dig dine yndlings-planter og samtidig nyde en lækker kop kaffe,” skriver Plukk på Facebook.

Hjemmeristede bønner
Det er ikke første gang, at Plukk mikser sine hængende planter med lidt godt til ganen. I august bød planteværkstedet for eksempel på gin og tonic og har siden også skabt grøn glæde til Aarhus Street Food. Skal man dømme ud fra MokkaHouses eksisterende kaffebar, vil man i den nye plantecafé få serveret hjemmeristede bønner fra hele verden med boller, croissanter og macarons on the side.

Plantecafé åbner torsdag den 1. december i Plukks planteværksted på Institut for (X). Alle er inviteret til en åbningsevent samme dag kl. 15-19. Åbningstiderne i caféen vil fremover være mandag-lørdag kl. 9-17. Læs mere her.