Foto: Pixabay.

Ny café: Designbutik har åbnet café på Lille Torv

Designbutikken Paustian på Lille Torv har åbnet en café på torvet, og intentionen er at skabe ægte torvestemning.

Café Paustian er navnet på den nye café, som designbutikken Paustian har åbnet på Lille Torv i Aarhus. Det skriver Lokalavisen Aarhus.

Paustian rykkede i december sidste år ind i det hvide palæ på torvet og overtog de gamle lokaler fra Illums Bolighus. Nu har designkæden altså også åbnet en café med udeservering, og her kan gæster nyde sommervejret med kolde drikkevarer, kaffe, te, enkelte drinks samt søde og salte snacks til ganen. Caféen forventer senere hen også at kunne servere mad for gæsterne.

God modtagelse
Caféen, der åbnede den 31. maj i forbindelse med Verdensbilleder, er ifølge den administrerende direktør hos Paustian Aarhus blevet taget rigtig godt imod:

“Folk synes, det er en god idé, og mange har nydt det gode vejr, der har været. Der er sol fra klokken 12 og resten af vores åbningstid, så på den måde bliver vores caféområde også attraktivt,” siger den administrerende direktør, Susanne Kristensen, til Lokalavisen Aarhus.

Fransk torvestemning
Udover café-bevillingen har Paustian også fået tilladelse til at have en stadeplads foran forretningen. Her skal der være blomster og planter i forbindelse med caféområdet.

“Vi vil rigtig gerne skabe en ægte torvestemning. Mange steder blandt andet i Frankrig forbinder man blomstermarked og caféliv med torvestemning, og det vil vi gerne have her også,” siger Susanne Kristensen.

Du kan læse mere om Café Paustian og tjekke caféens menukort her.