Café Frida

ANNONCE

Café med særligt socialt bid

Selv om Café Frida i Mejlgade kun har eksisteret i to år, er den hyggelige café en favorit blandt mange aarhusianske cafégæster. Caféen har en økologisk profil og blev af Smag Aarhus kåret som byens bedste brunch i 2016. Bordene bliver da også fyldt dagligt om formiddagen i den intime atmosfære i Mejlgade 14. Det særlige ved brunchmenuen er, at man som gæst selv vælger seks eller 10 ting, som skal på tallerkenen.

Café Frida er ikke kun kendt for sin brunch. En anden succes hedder kagetapas. Hver onsdag disker Café Frida op med seks forskellige slags kager på tallerkenen. I det hele taget bestræber Café Frida sig på at skabe nye spændende tilbud til cafégæsterne i Aarhus.

Gennem 2017 har der for eksempel været en særlig kulturplatte på menuen i anledning af, at Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad. Her får gæsterne klassiske anretninger som varmrøget makrel, tarteletter, frikadeller og rødgrød med fløde.

Men Café Frida er mere end en almindelig café. Den har også en socialøkonomisk profil som afklaringssted for sårbare kvinder i alderen 18 til 30 år: “Vi skaber ikke bare lækker mad, vi skaber mennesker,” lyder det stolte budskab fra cafébestyrer Else Langer.

Besøg vores hjemmeside
Besøg vores Facebook
Besøg vores Instagram