Foto: Sjette Frederiks Kro

Byens bedste brunch: Her er de nominerede

Fire meget forskellige brunch-steder kæmper om at blive byens bedste på AOA.

Vi spiser dagens første måltid ude som aldrig før, men hvor får du byens bedste brunch? Webportalen AOA har netop nomineret fire caféer til titlen som byens bedste brunch/morgenmad i den årlige afstemning Byens Bedste 2016. De fire caféer er:

  • Klassisk 65
  • Café Glad
  • Sjette Frederiks Kro
  • Café Kaffegal

Weekendbrunch eller morgenmadshapser?
Det er dermed fire meget forskellige spisesteder, som dyster om titlen i år. Hos den socialøkonomiske Café Kaffegal i Nørregade kan du få alt fra en hurtig portion lun øllebrød til den helt store brunchbuffet mit alles.

På Frederiks Allé frister Café Glad med økologi og små fine morgenmadsretter, mens Sjette Frederiks Kro byder på havudsigt og stor såkaldt kronch i weekenden. Endelig inviterer den franske bistro Klassisk 65 på søndagsbrunch, hvor det store hit er spisestedets omeletter.

Café Glad i front
Det er indtil videre Café Glad, der fører afstemningen med 37 procent, skarpt forfulgt af Café Kaffegal med 33 procent. Oprindeligt havde AOA nomineret fem brunchsteder, men det ene har valgt at trække sig. Du kan stemme på din favoritbrunch indtil den 7. november kl. 12 her.

Vidste du, at

vi hver uge sender et nyhedsbrev med et udvalg af ugens bedste historier til omtrent 6.000 madglade læsere?