Event: Lær at lave verdensklasse burgere med Hungry Dane

Event: Lær at lave verdensklasse burgere med Hungry Dane

af -
Hungry Dane

En stor, saftig og fyldig burger, der er pakket med smag! Præcis sådan en lærer du at lave på Hungry Danes burgerskole, som finder sted på Aarhus Central Food Market søndag den 4. november. Køb din plads på det lille, eksklusive hold for 189 kroner. Billetter sælges efter først-til-mølle-princippet.

Nu kan du lære at lave burgeren, som de allesammen taler om! Hungry Dane er rost af madanmeldere og madelskere landet over, og URBANguide har netop kåret Hungry Danes burgere til de bedste i København. Hemmeligheden? I stedet for en kedelig hakkebød i en tør bolle kommer Hungry Dane sprød salat, smagfuld dressing og saftigt sous-vide-kød i bløde brioche-burgerboller med smeltet ost.

Tilmeld dig Hungry Danes burgerskole, og du får selveste Dogt’er Danes hemmelige tips og tricks til fremstilling af den ultimative burger. Efter burgerskolen vil du kunne gå hjem og blære dig over for vennerne med den vildeste gourmetburger.

KØB DIN BILLET HER

På programmet er der:

  • Viden om smag og sanser – og hvordan du arbejder med smag
  • Smagstest af de 5 smagsnuancer (salt, sødt, surt, bittert og umami)
  • Definitionen og opskriften på den ultimative burger
  • Du får en valgfri burger fra Hungry Dane med derfra i hånden

Kun 2 x 20 pladser
Burgerskolen er et eksklusivt event for kun 20 personer i to tidsrum søndag den 4. november:

  1. Burgerskole klokken 11.30-13.30
  2. Burgerskole klokken 14.00-16.00

Prisen per person er 189 kroner.

Billetter sælges i samarbejde med Smag Aarhus, og det sker efter først-til-mølle-princippet.

KØB DIN BILLET HER

Om Hungry Dane

Hungry Dane åbnede på Aarhus Central Food Market den 15. juni 2018. Indehaveren af Hungry Dane er Peter Stagetorn Kolos, også kaldet Dogt’er Dane, og han har brugt et år sammen med to Michelin-kokke på at skabe den ultimative burger-oplevelse, som stimulerer alle sanser. Læs mere om Hungry Dane her.

Johanne Westh Sloth
Skribent. Jeg er vild med pasta i alle former, nyder sol-lune jordbær, og en iskaffe slubres så hurtigt, at jeg får brain freeze. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.