Andreas Harrebek

Tag dit bagværk til nye højder – lær at lave den perfekte surdej, som både er sundt og levende – og som giver det bedste brød, du nogensinde har smagt! Din underviser er Frisholt’s mesterkok Andreas Harrebek, som har arbejdet på Michelin-restauranter i både Danmark og udlandet og som denne dag deler ud af sine uvurderlige tips og tricks til surdejsbagning.    

Hvis du også elsker surdejsbrød – ja, det er lige netop dét brød, du tænker på med den sprøde skorpe og den gode, saftige og luftige krumme – så er det nu, du skal slå til! Søndag den 25. november kan du nemlig blive ekspert i surdej.

KØB DIN BILLET HER

Du får alle mesterkokkens hemmeligheder
Køb billet til Andreas Harrebeks eksklusive surdejs-kursus og bliv en af de få personer, som får alle mesterkokkens hemmeligheder at vide. Kurset foregår i køkkenet på Aarhus Central Food Market søndag den 25. november, og alle kan være med – både dig, der har erfaring med surdejsbagning og dig, som aldrig før har bagt med surdej.

Der er to hold til Master Class i surdej:

Hold 1 er fra klokken 11.00 til 13.00 UDSOLGT
Hold 2 er fra klokken 14.00 til 16.00

Der er 30 pladser på hvert hold, og billetterne sælges efter først-til-mølle.

KØB DIN BILLET HER

Her er dagens program:

  • Velkommen, kaffe/the og (naturligvis) et godt stykke brød med saltet smør.
  • Andreas fortæller dig alt, hvad du skal vide om surdej: Sundhed, meltyper, teknikker, opskrift, pasning af surdej, røverhistorier, m.m.
  • Du får lov at lave din egen surdej, som du kan tage med hjem efter kurset.
  • Du får en goodie-bag med hjem. I goodie-bag’en er din egen, nylavede surdej, en færdiglavet surdej du kan bruge med det samme samt opskrifter på grydebagt surdejsbrød.

Prisen er 299 kroner per person.

KØB DIN BILLET HER

Om Andreas Harrebek
Andreas Harrebek er Manager hos Grundfos’ luksuriøse gæstebolig Frisholt. Han har en fortid som køkkenchef på Molskroen, han har været Chef de Partie på Kong Hans’ Kælder og arbejdet på Gordon Ramsay’s tre-stjernede Michelin-restaurant i London. Du kan følge Andreas Harrebeks og få en forsmag på hans fantastisk lækre bagværk her.

Johanne Westh Sloth
Skribent. Jeg er vild med pasta i alle former, nyder sol-lune jordbær, og en iskaffe slubres så hurtigt, at jeg får brain freeze. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.