Foto: Pixabay Images.

Bistroen Retour Steak åbner i Aarhus

RESTAURANT Den 12. maj åbner den københavnske bøfrestaurant Retour Steak en aarhusiansk aflægger på Banegårdspladsen.

Spørger man restaurantanmeldere om, hvor man får Danmarks bedste steak med bearnaise, vil de fleste pege i retning af kokken Rasmus Oubæk. Han har i en årrække været en institution i København, hvor han sammen med partneren Jesper Marcussen står bag Restaurant Pluto, Gorilla, OTTO, Barbie og to populære Retour Steak-restauranter. Nu rykker bearnaisekongen til Aarhus med Retour Steak Aarhus, der åbner på Banegårdspladsen 4 den 12. maj.

“Der er virkelig gang i den aarhusianske madscene. Flere og flere vælger at gå ud og være sammen og hygge på stemningsfyldte restauranter i stedet for at sidde derhjemme. Derfor er nye, lækre steder skudt op, især steder, hvor man oplever høj kvalitet, der er til at betale. Det er præcis dét, Retour Steak står for og grunden til vi glæder os vildt meget til at åbne i Aarhus,” siger Jesper Marcussen i en pressemeddelelse.

Black Angus fra Uruguay
René Hansen, som senest har været en del af det populære Pluto i København, bliver medejer og køkkenchef på Retour Steak Aarhus. Han får selskab af restaurantchef Lasse Bruun, der tidligere har været på Retour Steak Vesterbro, men nu er flyttet tilbage til Aarhus.

“Vores fokus ligger på steaks af højeste kvalitet, eksempelvis kød af Black Angus-kvæg fra Uruguay, og fra Varde får vi sortbroget kvæg, vi selv krogmodner. Derudover vil der være masser af grøntsager. Dem får vi fra det aarhusianske opland, der huser nogle af landets bedste producenter. Og ja, vores ribeye med Oubæks bearnaise og pommes frites vil også være på kortet,” siger René Hansen.

Lokalerne rummede tidligere TGV Café og har været igennem en renovering, så de fremstår i elegant bistro-stil med sort marmor. Når vejret tillader det, er det planen at åbne facaden og servere udenfor på det lille torv. Retour Steak Aarhus får åbent alle ugens dage fra kl. 17.