Foto: Vilstrup Bacon

Ny bacon-julekalender kan fås i Salling

Der er gourmetgris på gaflen i december med ny bacon-julekalender fra Salling Super.

Meat lovers beware: Der er sprøde pakker til adventsgaver i år. Som noget nyt har gourmetrøgeriet Vilstrup Bacon nemlig lavet en julekalender udelukkende med bacon. Kalenderen sælges i Salling i Aarhus, og producenten bag lover særlige treats bag lågerne.

“Der er nogle specielle typer bacon i, som jeg ikke vil sige noget om. Det kommer fra nogle særlige grise, som der ikke er så mange af. Det er nogle meget specielle typer, men jeg kan garantere, at det smager rigtig godt,” siger medejer af Vilstrup Bacon, Allan Ømand Ungstrup, til Ekstra Bladet.

Kvalitet bag lågerne
Den særlige kalender består af fem pakker med ti forskellige slags bacon i hver, og der er dermed god mulighed for at smage sig igennem det røgede univers i hele julemåneden. Bag kalenderen står en ægte baconentusiast.

“Generelt synes jeg ikke, at kvaliteten er så god på markedet, og det er også det, vi gerne vil højne. Folk går meget op i kvantitet i stedet for kvalitet, og vi producerer kvalitet. Folk bliver overraskede over, hvor godt og forskelligt baconen kan smage,” siger Allan Ømand Ungstrup.

Bacon-julekalenderen koster 595 kroner og kan købes i Salling ved at kontakte stormagasinets slagterafdeling. Julekalenderen kan bestilles nu og afhentes den 24.-26. november. Der er et begrænset antal, og Salling oplyser, at de pt. har omkring 30 styk tilbage.