Foto: Ree Park

Aspargesaften i Ree Park – Gourmetmiddag blandt løverne

Den ikoniske forårsbebuder aspargesen, er centrum for denne aspargesaften i Ree Park på Djursland d. 23. – 24. maj. Med udsigt til den smukke løveflok i Katanga Hill, serveres der en luksuriøs menu med tilhørende vine og juicer, hvor aspargesen selvfølgelig spiller første violin, i godt selskab med forårets sarte og sprøde råvarer.

Læs også: 5 steder med smagfuld frokost i Aarhus

Aspargesaften i Ree Park – Den smagfulde grøntsag i centrum

Foto: Ree Park

Når aspargesen er i sæson, skal det udnyttes, for den lille grøntsag er utrolig smagfuld og lækker. Det kan du opleve gennem adskillige serveringer, når Ree Park inviterer til Aspargesaften i gourmetrestauranten Katanga Hill Dining. Menuen består af et bredt udvalg af retter, hvoraf en stor del indebærer et element af asparges. Glæd dig til at smage asparges panna cotta, terrin af hvide asparges med friterede muslinger og sorbet med sød-syltet asparges.

Menuen inkl. vinmenu og alkoholfrie alternativer koster 1.350 kroner.

Middag i løvernes anlæg – En aften i selskab med dyrene

Foto: Ree Park

Gourmetrestauranten, hvor I vil nyde jeres middag, er placeret midt i løvernes anlæg. Aftenen starter med cocktails og snacks, hvor løverne vil blive inviteret forbi til ”dagens ret” lige uden for de store panoramavinduer. Når alle, rovdyr og mennesker, er færdige med aperitiffen, sætter køkkenet ild til pejsen og udfordre smagsløgene med 6 retter som alle har aspargesen i centrum.

Få en gastronomisk oplevelse i Ree Park – Glæd dig til 6 retter med asparges

Foto: Ree Park

Ud over asparges i alle mulige former og tilberedninger, for du også mulighed for at hilse på en masse af dens gode venner. Uden at favoriserer nogen, kan der nævnes: Lyksvad caviar, ny danske kartofler, kyllingeskind, muslinger, hummer og vagtel. Når desserten er serveret, vil der traditionen tro lavers Norsk vildmarkskaffe på de sidste gløder og som altid med en sidste sød hilsen fra køkkenet.

Aftenen finder sted d. 23. – 24. maj kl. 18-22, og der er begrænsede pladser – så skynd dig at sikre din billet til den vildeste, gastronomiske oplevelse.

Læs mere og køb din billet her.