Foto: Anne Hjernøe

Anne Hjernøe inviterer til popup-restaurant i Ridehuset

Den kendte tv-kok er vært for overdådig fem retters menu.

Torsdag den 27. oktober kan alle foodies få en lækker forsmag på den store madmesse MAD, der finder sted i Ridehuset den 29.- 30. oktober. Det sker, når tv-kokken Anne Hjernøe torsdag den 27. oktober inviterer til popup-restaurant i Ridehuset.

“Det bliver en unik gastronomisk oplevelse, hvor man får et grundigt indblik i alt det gode, der er i glasset og på tallerkenen. Anne Hjernøe har udviklet fem retter ud fra messens mange råvarer, og Laudrup Vine har fundet de mest velegnede vine frem. Samtidig fortæller Anne og producenterne om retterne og råvarerne under middagen,” siger arrangør Malene Aaris.

Smag på danske råvarer
Temaet for årets MAD-messe er den danske madhistorie, og middagens fem retter er derfor sammensat ud fra en række danske råvarer. Til forret kan du for eksempel glæde dig til røget Fanølaks med peberrodscreme, fennikelsalat og godt brød fra Foodfein.

Mellemretten byder på grillede grøntsager og lufttørret bornholmerskinke, mens hovedretten lokker med økologisk oksebøf fra Højvang Økologi og bagte rodfrugter med urter og nødder. Efter en servering af danske oste er der søde sager fra Skarø og Foodfein på menuen.

Popup-eventet finder sted torsdag den 27. oktober kl. 18-22 i Ridehuset. Fem retters middag inklusiv vinmenu koster 495 kroner. Læs mere og køb din billet her.