Madmarkedet Aarhus Street Food er ét af de spisesteder, avisen The Sun anbefaler. Foto: Aarhus Street Food

Aarhus Street Food vil udvide med ny location

Det populære madmarked ved rutebilstationen har store udvidelsesplaner.

Aarhus Street Food ved rutebilstationen er på kort tid blevet en stor succes, og nu barsler folkene bag madmarkedet på at starte et tilsvarende koncept i Aalborg. Ifølge Nordjyske Mediers lokalavis Midtvest Avis er det planen at åbne et marked med 10-12 køkkener i den nordjyske by.

“Vi arbejder på at åbne i Aalborg, men det forudsætter, at vi først finder den helt rigtige lokation.
Der er masser af fede steder i Aalborg både ude ved Skudehavnen og ved Spritten, men man skal huske på, at folk ikke vil bevæge sig efter det. Vi leder derfor efter noget meget centralt,” siger medejer Thomas Bendtsen til Midtvest Avis.

Mange henvendelser
Sammen med sin kone Britt Vorre og Kasper Kragelund står han bag Aarhus Street Food, der har som erklæret mål at give lokale madiværksættere en mulighed for at komme i gang uden at sætte sig i økonomisk gæld fra starten. Interessen i det nordjyske er allerede nu stor for at være med.

“Allerede nu har vi fået 200 henvendelser fra interesserede iværksættere, så vi kunne sagtens åbne 200 køkkener, men så bliver det bare en dårlig forretning for dem alle sammen,” siger Thomas Bendtsen til avisen.

Inspirationen bag Aarhus Street Food og dermed også Aalborg Street Food er udenlandske madmarkeder, herunder ikke mindst madmarkedet Borough Market i London. Der er endnu ikke sat dato på, hvornår Aalborg Street Food åbner.