Aarhus Central Food Market: Påskehygge på programmet

Aarhus Central Food Market: Påskehygge på programmet

af -
Foto: Aarhus Central Food Market

Aarhus Central Food Market inviterer på påske-aktiviteter i helligdagene. Du kan både deltage i  forskellige workshops og smage madbodernes særlige påskemenuer. 

For de fleste er påsken lig med fridage og familietid, og fra fredag den 23. marts til mandag den 2. april er der påske på programmet hos Aarhus Central Food Market.

Der er både arrangeret aktiviteter til store og små – og selvfølgelig til de madglade. Direktør hos Aarhus Central Food Market, Aase Veronika Skov udtaler:

“Hos Aarhus Central Food Market har vi sammensat et påskeprogram med noget for enhver smag. Jeg håber, at rigtig mange, store som små, vil kigge forbi og mærke den hyggelige stemning i påsken.”

Til dem som elsker at påskepynte, er der onsdag den 28. marts mellem klokken 14 og 16 klippe-klister-worKshop. Er du mere til planter kan du lørdag den 31. marts få tips og tricks til forårets forspiring mellem klokken 14 og 16. Begge arrangementer er gratis.

Søndag den 1. april går det løs med en stor jagt på chokoladeæg. Her har  påskeharen været på spil, og æggene er gemt i børnehøjde på hele det store indendørsareal.

Smag på påsken hos madboderne

Alle dagene sælger madboderne særlige påskemenuer: Kähler tilbyder to stykker smørrebrød, en påskebryg og en snaps til 159 kroner, og Ren & Stærk serverer æggewraps og fadøl til 125 kroner.

Melder den søde tand sig, har Foodie-bar teamet op med Vanilla Chocolatier & Konditori om en kop kaffe og et fyldt påskeæg til 50 kroner.

Vanilla Chocolatier & Konditori er også folkene bag det store, håndlavede påskeæg, som Aarhus Central Food Market udlodder i en påskekonkurrence på Facebook.

Aarhus Central Food Market holder åbent hver dag i påsken mellem klokken 11.30 og 17 på helligdage og klokken 11.30 og 21 lørdag den 31. marts.

Signe Lucie Askholm
Skribent. Vild med ord, Aarhus, syltede rødløg og tung rødvin. Elsker social dining-konceptet og har altid et kommende restaurantbesøg planlagt. Studerer sprog og litteratur med fokus på kommunikation ved Aarhus Universitet.