Åbningsdatoen er klar: Soup Nerds åbner på Borggade

Åbningsdatoen er klar: Soup Nerds åbner på Borggade

af -
Soup Nerds

Soup Nerds slår dørene op søndag den 18. november på Borggade 16.

Efterårskulden har for alvor ramt Aarhus, men her er en varm nyhed til dig. Soup Nerds åbner i Borggade 16 søndag den 18. november, hvor du kan varme dig i kulden på en lækker suppe. Soup Nerds koncept er, at de så vidt muligt laver økologiske, kødfri supper med lokale råvarer, og ejeren mener, det skal være nemt at spise godt og bæredygtigt.

”Vi har et mantra, der siger: Ikke to skefulde skal være ens. Du starter med at få fyld, derefter suppen, og til sidst topping. Du får mange forskellige smagsindtryk hele vejen gennem suppen,” forklarer Michael Hübertz, ejer af Soup Nerds.

Suppe efter sæson
Soup Nerds får fire supper hver sæson, og stedet starter ud med vintersupper. Der bliver en med jordskokke, en med græskar, en med løg og en med svampe. Dertil kan du vælge forskellige toppings til. Det kan for eksempel være syltede chilier, rugbrødscroutoner, pesto eller ristet gærflager.

”Vores suppe skal smage af meget. Derfor arbejder vi meget med fyld og toppings,” siger Michael Hübertz, ejer af Soup Nerds.

Prisen for en suppe bliver omkring 75 kroner inklusiv et brød. Soup Nerd kommer til at servere til frokost og aftensmad, og du kan både spise på det nye suppe-sted, men du kan også tage suppen som take away. Læs mere og hold dig opdateret om yderligere informationer om åbningsdagen her.

Johanne Westh Sloth
Skribent. Jeg er vild med pasta i alle former, nyder sol-lune jordbær, og en iskaffe slubres så hurtigt, at jeg får brain freeze. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.