Foto: We Feat.

Glæder du dig også? We Feat har åbningsdagen klar

Salatbaren We Feat åbner i Aarhus den 15. juli. 

Sæt et stort, fedt kryds i kalenderen søndag den 15. juli klokken 10, hvis du er lige så glad for lækre salater og god juice, som vi er hos Smag Aarhus: Det er nemlig åbningsdagen for salatbaren We Feat på hjørnet af Guldsmedgade og Nørre Allé.

”Vi glæder os helt sindssygt meget, og vi har store forventninger til Aarhus. Det sunde, veganske og økologiske marked er større og mere udbredt i Aarhus end i Aalborg. Hele teamet ser frem til åbningen og er klar til at komme i gang,” siger direktør og stifter, Frederik Leicht Løwe.

Bowls, juice og kaffe.
Hos We Feat kan du se frem til at smage på sunde salat som The Summerbowl med kål, falafel, vandmelon, tomat, mozzarella, bulgur, oliven og solsikkefrø til 65 kroner eller juicen The Hulk med broccoli, spinat, ingefær, agurk og æble til 55 kroner.

Derudover kan du også se frem til morgenretter som The Danish bestående af havregrød med dadler, kanel, hasselnødder, morbær eller en hurtig snack i form af We Feats nye knækbrød.

Du kan se hele menuen her.

45 siddepladser

Frederik Leicht åbnede We Feat i Aalborg i 2016 sammen med Benjamin Hvid, men nu er turen så kommet til Aarhus. Her får salatbaren plads til omkring 45 siddende gæster i butikken.

We Feat har åbent mandag til fredag fra klokken 8 til 21, lørdag fra klokken 9 til 20 og søndag fra klokken 11 til 20.