Restaurant Malt: 12 retters social dining og ølmenu

I det ellers moderne kvarter CeresByen i Aarhus ligger det gamle Ceres Bryggeris bygninger. Ølbryggeriet lukkede dog i 2008, men ånden og duften af øl er der endnu. For i 2017 åbnede Restaurant Malt, som er Aarhus’ første og eneste ølrestaurant. 

Hos Malt får du en unik social dining oplevelse, hvor restaurantens 15 ølhaner og udvalg af specialøl giver dig en helstøbt smagsoplevelse. Skal du holde et arrangement, stort som småt – privat eller med firmaet – kan du også forkæle dit selskab med herlighederne hos Malt.

Restauranten afholder desuden en masse spændende events, herunder livekoncerter, temaftener og ølsmagninger. 

Læs også: 5 steder med smagfuld frokost i Aarhus

Konceptet er social dining

Social dining
Foto: Restaurant Malt

I den hyggeligt indrettede ølrestaurant kan du sætte dig til rette med familien, vennerne eller kollegaerne og nyde et væld af smagfulde deleretter. I vælger selv, om I ønsker at bestille a la carte, eller om I ønsker at bestille de sammensatte menuer på enten 7, 8 eller 12 retter. 

Udover en unik smagsoplevelse med råvarer af høj kvalitet, vil du mærke et særligt nærvær og en hyggelig stemning i de skønne, autentiske lokaler.

Konceptet social dining indbyder til en intim og nærværende spiseoplevelse, hvor man deler de mange spændende smage med hinanden. 

Full Monty – en aften med det hele på Malt

Skal den have fuld hammer, skal man vælge Malts Full Monty menu. Her får du en helaftensoplevelse, hvor intet mangler. Menuen består først af snacks og hjemmebrygget øl, som man helt eksklusivt får lov at smage, når man vælger Full Monty.

Derefter kommer du og dit selskab igennem intet mindre end 12 social dining retter. Menuen tager udgangspunkt i sæsonens råvarer og kokkens valg, så læn dig blot tilbage og lad dig overraske af de nøje udvalgte retter. 

Til den gennemførte menu hører selvfølgelig også ølmenu, hvor Malts 15 ølhaner og mindst 10 forskellige specialøl sørger for, at du ikke går tørstig derfra. Restaurantchefen Jessica er uddannet ølsommelier og sammensætter den perfekte ølmenu, så du vil opleve, at maden og øllet komplementerer hinanden helt suverænt. Prisen for denne helstøbte oplevelse er 1.095 kr. pr. person.

Der kan også vælges en vegetarudgave af Full Monty, som blot er med 8 retter i stedet for 12. Her er prisen 995 kr. pr. person. Til begge udgaver kan der tilkøbes drikkemenu for 100 kr. pr. person.

Full Monty menuen kan vælges uanset om I bare er to, eller om det er til firmamiddagen, hvor medarbejderne skal forkæles.

Læs også: Restaurant Mellemrum i Aarhus – plads til alle

Mulighed for at sidde privat og uforstyrret med dit selskab 

Mulighed for at sidde privat og uforstyrret
Foto: Restaurant Malt

Restaurant Malt giver mulighed for, at du og dit selskab kan sidde uforstyrret og afskærmet fra resten af restauranten. Med Malts smukke og elegante gardiner kan I få en aften for jer selv i fred og ro.

Det kan eksempelvis være til firmamiddagen eller andre mindre selskaber. Send blot en forespørgsel til restauranten.

Oplev fede events hos Restaurant Malt

Malt er mere end “bare” en ølrestaurant. De afholder nemlig en masse spændende events, som du kan deltage i. Malt er blandt andet en del af Gastro Week, som er to gange om året. Her sammensættes en helt særlig Gastro Week menu til en favorabel pris.

Det sker næste gang i uge 42, men indtil da er der dog en masse andre fede events, du kan tage til hos Malt. 

Ølsmagninger – naturligvis

Ølsmagninger
Foto: Restaurant Malt

Fire gange om året afholder Restaurant Malt ølsmagning, og det er muligvis den hyggeligste i Aarhus! Til hver ølsmagning gæster en dygtig ølsommelier, som fortæller om de forskellige øl. Man vil altid smage mindst 5 forskellige øl, og der serveres salte snacks og hjemmebagt brød med smør til.

Prisen er kun 300 kr. pr. person. Næste ølsmagning hos Malt er fredag d. 9. juni, hvor det er restaurantchefen Jessica selv, der fortæller om øllet. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at bestille billetter her.

Live Lørdag

Live lørdag
Foto: Restaurant Malt

Én lørdag i hver måned inviterer Malt til Live Lørdag i restauranten. Du vil opleve en virkelig hyggelig loungestemning, når en ny musiker hver måned kommer og spiller.

Musikken starter kl. 21, og næste Live Lørdag er d. 10. juni. Du kan reservere dit bord her, men du kan også sagtens bare svinge forbi til en øl eller to, hvis du har spist hjemmefra. Læs mere om Live Lørdag her.

Terrassekoncert – 16. juni

Skal der mere musik til, kan du også besøge Malt fredag d. 16. juni. Her afholdes der nemlig Terrassekoncert på Cerespladsen foran restauranten. Den optrædende er musikeren Julian Maraboto, som både bevæger sig indenfor rockgenren, cumbia og mexicansk ranchera.

Ølhanerne åbner kl. 15 med Malty Hour, og kl. 16 starter koncerten. Så hiv vennerne med ned til et par øl og skyd weekenden i gang med manér. Mon ikke vejret også bliver fantastisk på sådan en dejlig junidag! Læs mere om arrangementet her.

Temaaften

Temaaften
Foto: Restaurant Malt

Som noget nyt introducerer Malt såkaldt Temaaften. Det sker næste gang d. 7 oktober, hvor temaet er vildt. Menuen på denne særlige aften tager derfor udgangspunkt i vildtdyr med kraftige råvarer. Der vil blandt andet blive serveret retter med krondyrskinke, vildsvin, krabbe og hummer.

Derudover er der naturligvis sammensat en perfekt ølmenu, der passer til retterne. Prisen for denne vildt-temaaften er 865 kr. pr. person. Som prikken over i’et kommer der også livemusik denne aften kl. 21. Se hele menuen her og bestil dine billetter i god tid!