Foto: Espresso House

Espresso House booster foråret med lækre isteer

Espresso House hilser foråret velkommen med isteer, der er velsmagende og giver energi til at klare de lidt længere forårsdage, som vi går i møde. Den energiholdige booster-drik er kommet for at blive, og den er især populær hos de unge. Espresso House byder to nye smagsoplevelser af Iste Boosters indenfor i varmen hos kaffebarerne: hindbær og fersken.

Mmmm.. Kan i også mærke det? Forårsstrålerne begynder at varme en smule, og vi har nu endelig rundet vores første forårsdag. Det betyder også, at dagene er blevet længere. Og selvom de fleste af os har glædet sig til det lige siden udgangen af november, så betyder det også, at der er brug for energi.

”Vi booster vores lækre isteer med energi. Tilførsel af energi til kolde drikke er en global trend, som er kommet for at blive, og nu lancerer vi vores egne forfriskende og opkvikkende isteer for at imødekomme markedets efterspørgsel,” siger Anna-Karin Thörne, der er Innovation & Category Manager for beverages hos Espresso House Group.

Forårssmag hos Espresso House

Espresso House Iste
Foto: Espresso House

Espresso House Iste Boosters nye smagsvarianter er tiltænkt forårets varme. Det forenes med god smag. De to forårssmage er fyldt med vitaminer. Drikkene indeholder den eksotiske guaranafrugt, der er kendt for at være et mere naturligt koffeinalternativ. Der er altså god grund til at tage en slurk af de populære Iste Boosters næste gang energiniveauet er lavt.

Læs også: 3 anderledes brunchoplevelser i Aarhus

Funktionelle drikke efterspørges stadigt mere, fordi de indeholder mere vitamin sammenlignet med de mere traditionelle drikke som kaffe og te. Pandemien har været behjælpelig ved at give Booster-produkter et ekstra boost. Det skyldes især, at vi er blevet mere opmærksomme på vores sundhed.

Iste der styrker både hud og hår

Espresso House Booster
Foto: Espresso House

Det er ikke kun energiniveauet, der bliver højere. Booster-drikke kan styrke immunforsvaret, men også hud og hår. Byen begynder så småt at summe med liv. Mens jeg skriver det her, så prædiker min vejrapp, at vi godt kan begynde at pakke badetøj og solcreme. Der er lovet skyfri himmel de næste mange dage, så når du er ude at nyde byen, og du kan mærke at ganen har brug for lidt vådt at styrke sig på, så kan du jo overveje et mere naturligt alternativ.

Hvis du vil læse mere om de friske forårsdrikke, kan du gå ind på Espresso House hjemmeside.