Foto: Dolce Vita

Dolce Vita: 50% på is i butikken på Aarhus Ø

Få fingrene i de lækreste is til halv pris hos Dolce Vita på Aarhus Ø indtil søndag den 19. marts.

Selvom sommeren tilsyneladende ikke har travlt med at melde sin ankomst, så er der ikke noget, der kan få humøret op som en lækker vaffelis. Am I right? Heldigvis åbnede Dolce Vita for nyligt op for en lang og lækker issæson, så du igen kan kaste dig over udvalget af is, der får tænderne til at løbe i vand blot ved synet af dem.

I butikken på Aarhus Ø er der dog ekstra forkælelse til kunderne. Her er der nemlig 50% på alle is til og med søndag den 19 marts – og det betyder selvfølgelig, at du kan spise dobbelt så mange kugler, som du plejer. Ja tak!

Dolce Vita er en klassisk italiensk isbar – et gelateria, og derfor fremstilles isen naturligvis efter italienske håndværkstraditioner og originale opskrifter.

Læs også: Pizza Boys åbner ny café ved Godsbanen

En af hver tak

Hvis du har glemt, hvad det lækre udvalg byder på, eller du aldrig har besøgt Dolce Vita, så hjælper vi dig her lidt på vej. I udvalget af is finder du blandt andet de friske sorbeter. Her kan du vælge imellem klassiske smage som citron og hindbær, eller du kan prøve den lidt mere specielle mørke chokoladesorbet, som vil overraske dig med sin kraftige og lækre smag af chokolade. Du kan også sætte tænderne i den populære A.C.E sorbet, der har smag af appelsin, citron og gulerod.

Mælkeisene byder på klassikere som jordbær, vanilje og stracciatella, men hvis du er til mere eksotiske smage, så kan du prøve bounty, mango eller menta. Udvalget af mælkeis er stort, så der burde være noget til enhver smag. Men måske er du mere til yoghurtis? Så vil du elske kirsebærisen, Amerena.

Men det er ikke kun isene, der er fantastiske hos Dolce Vita. Deres mousser er også noget særligt. Her kan du vælge imellem hvid chokolade mousse og tiramisu mousse, som begge har en luftig og let konsistens, der minder om iskold flødebolleskum. Lyder det lige lækkert?

Udover biksen på Aarhus Ø kan du også finde Dolce Vita på Trøjborg, i Veri Centeret eller i Højbjerg. På nuværende tidspunkt er åbningstiderne fra 12.00 til 18.00, men når vi kommer lidt længere ind i næste måned med forhåbentligt varmere himmelstrøg, så vil isbiksen også holde længere åbent.

Blev du også fristet af de mange lækre is? Så snup en ven under armen og læg vejen forbi Dagmar Petersens Gade 66.

Mangler du desserten til konfirmation eller sommerens store fester, så kan du leje en bordvitrine. Læs mere om det her.