Foto: Toastit

Spisestedet Toastit lukker ikke alligevel

For nyligt kom det ud, at Toastit var gået konkurs, men nu er spisestedet reddet og lukker ikke alligevel.

Det er næsten ikke til at bære, når nogle af byens spisesteder må bukke under for et hårdt år i restaurationsbranchen. Heldigvis er det alligevel ikke tilfældet hos Toastit på Klostergade 68 – spisestedet er nemlig blevet reddet af en ny ejer, der allerede kender til branchen.

Den nye ejer er Henrik Bjerke, der også ejer Green Neighbour ved Streetfood. I en udtalelse til stiften fortæller han, at han er taknemmelig for, at kunne videreføre Toastit, den gode smag og de gode toasts. Han fortæller ligeledes, at menukortet bliver meget genkendeligt og stemningen den samme. Du kan læse udtalelsen her.

Læs også: 6 steder hvor du kan tage hul på fastelavnsbollesæsonen

Alverdens toasts, shakes og andre lækkerier

Siden 2015 har Toastit serveret comfort food i den bedste forstand. Udvalget har, som navnet antyder, budt på alverdens toasts, der udfordrer den klassiske parisertoast.

Det har for eksempel været muligt at få en ‘Beef N’ Cheese’ med krydret oksekød, løg, chilikompot, cheddar og lagret havarti – eller en ‘Veggie Aubergine’ med grillet aubergine, grøn pesto, ovnbagte tomater, mazzerella, chilikompot, revet parmasan og frisk rucola.

Toastit har også haft et lækkert udvalg af forskellige shakes. Blandt andet en med nutella, en med passionsfrugt og en med oreo. Lyder det lige lækkert!

Heldigvis holder den nye ejer fast i store dele af det gamle menukort, så mon ikke din favorit toast eller shake sniger sig med på det nye menukort også.