Foto: Spröd by Bojesen

Så er der pizza: Gourmetpizzeria åbner nyt sted i Aarhus C

Fra surdejsbageri til surdejspizza: Højbjerg-spisestedet Spröd by Bojesen overtager und Butters lokaler på Odensegade den 1. november.

Det er ikke særlig længe siden, det blev meldt ud, at surdejsbageriet und Butter vil lukke forretningen på Odensegade 35.

Og nu er det så afsløret, at det er endnu en surdejsfavorit, der kommer til at indtage adressen: Gourmetpizzeriaet Spröd by Bojesen, der de seneste to år har serveret surdejspizzaer i Højbjerg, åbner nemlig endnu et sted i und Butters tidligere lokaler.

“Så om lidt kan I også få Spröd pizza i Aarhus C. Vi gør alt, hvad vi kan for at lave de bedste pizzaer til jer. Der har været en del udfordringer undervejs, men det har også gjort os klogere og mere erfarne samt været med til at udvikle os til nu at være klar til endnu en butik,” skriver Spröd by Bojesen på Instagram.

Læs også: Entré: Folkene bag Gastromé åbner nyt spisested i Rosensgade

Italien møder Skandinavien

Hos Spröd by Bojesen er ønsket at forene det traditionelle italienske køkken med den skandinaviske madkultur.

Derfor bliver pizzaerne bagt i stenovn, mens smagsindtrykket er præget af det nordiske køkken.

Bag Spröd by Bojesen står Rasmus Fast Bojesen. Han overtager lokalerne på Odensegade den 1. november og håber på at kunne slå dørene op snarest efter. Den endelige åbningsdato er endnu ikke meldt ud.

Italiensk mad i Aarhus

Se alle