Foto: Teatret Gruppe 38

Ny forestilling hos Teatret Gruppe 38 kombinerer mad og scenekunst

Til august kan du både nyde mad og teater, når Teatret Gruppe 38 præsenterer forestillingen “9 epistler og en bolle med smeltet ost.”

Scenekunst og mad på samme tid.

Det er, hvad du kan opleve fra den 24. til 28. august, når Teatret Gruppe 38 og madkunstner Jakob Vinkler præsenterer forestillingen “9 epistler og en bolle med smeltet ost,” som sætter skarpt på overgangene og mellemrummene i livet.

“Gæsterne placeres om et stort cirkelformet bord. Herfra vil de opleve et dionysisk måltid, mens de lytter til en række længselsfulde fortællinger om overgange og forandringer. Det er en forestilling med bordet som scene,” fortæller skuespiller og kunstnerisk leder af Teatret Gruppe 38, Bodil Alling, i en pressemeddelelse.

Læs også: Mad, drikke og kultur: kasa kasa på Sydhavnen genåbner for sommeren

Et helt nyt samarbejde

Maden og ordene præsenteres i samspil med billedfragmenter og et lydunivers, som skal vække publikums sanser og gøre fortællingerne levende.

Både tekster, mad, lydunivers og scenografi er skabt i tæt samarbejde mellem Jakob Vinkler, Bodil Alling, komponist og musiker Søren Søndberg samt lysdesigner og tekniker Søren la Cour fra Teatret Gruppe 38.

“Vi har igennem årene arbejdet med forestillinger, hvor alle elementer er med i sin egen absolutte nødvendighed. Denne gang er vi meget begejstrede for at kunne tilføje et element, som stimulerer endnu en af vores sanser – nemlig smagssansen. Det er helt nyt samarbejde, og vi garanterer, at publikum får et vidunderligt måltid, herlig vin og bevægende epistler”, udtaler Bodil Alling.

En billet koster 650 kroner per snude for fem retter, vin og forestilling. Du kan købe billet på Teatret Gruppe 38’s hjemmeside.

Gastronomi

Se alle