Foto: Aarstiderne

Fremtiden er at spise efter Aarstiderne

Måltidskasser er under Corona-pandemien blevet et hit. Aarstiderne står klar med en måltidskasse med fokus på økologi og sæsonens råvarer

”Hvad skal vi have til aftensmad?”

Vi kender nok alle sammen det, at man i en travl hverdag kan mangle inspiration til, hvad aftensmaden skal stå på. Særligt hvis man gerne vil spise lidt grønnere og med lidt mere omtanke.

Her står Aarstiderne klar med en måltidskasse, hvor der både er fokus på sæsonens råvarer og på økologi.

Og der er noget for enhver smag. I dag har man nemlig hele 20 forskellige måltidskasser, så du med garanti kan finde en kasse, der passer til dig og din hverdag.

Stor erfaring i at lave måltidskasser

Hos Aarstiderne har man siden midt 00’erne lavet måltidskasser til danskerne, hvilket har gjort dem til specialister i at lave de helt rette måltidskasser.

For flere og flere har fået øjnene op for at spise grønnere og efter årstiderne. Den tendens imødekommer Aarstiderne, som altid har lavet måltidskasser med fokus på sæsonens råvarer, bæredygtighed og 100% økologi.

De mange års ekspertise i at lave måltidskasser kan smages. Det gælder, uanset om du vælger VegetarKassen, 500KalorierKassen, en kasse, hvor måltiderne kun tager 10 minutter at lave, en kasse, som er spækket med favoritretter, eller en af 16 andre forskellige måltidskasser. Alle måltidskasser fra Aarstiderne har økologi og sæsonens råvarer i højsædet, og det kan smages.

En måltidskasse, der passer til din hustand

Du kan vælge at få kasser til 1 person og op til 5 personer, så du kan skræddersy den kasse, der passer til lige netop dit behov. Hvis du ønsker at skifte kasser ugentligt, så kan du også sagtens gøre det, ligesom du selv bestemmer, hvor ofte du ønsker at modtage en måltidskasse fra Aarstiderne.


Du kan læse mere om måltidskasserne fra Aarstiderne her.

Du kan nu få 25% på din første måltidskasse ved at tilføje koden SMAG. Hvis du følger dette link får du automatisk tilføjet de 25% rabat når du bestiller.