Foto: Slagter-Riget

Bliv klar til julefrokosten – fire steder, der redder julebordet

Julefrokost-sæsonen er for alvor skudt i gang, og derfor er der mange, der måske tænker over, hvor de skal gå hen for at lave det allerbedste julefrokostbord. Vi guider dig til fire steder, der hjælper dig på vej.

SchweizerBageriet

M. P. Bruuns Gade 56, 8000 Aarhus

Fundamentet for et godt julefrokostbord er næsten et godt brød. Der er kommet utroligt mange nye bagerier til byen, som alle er helt fantastiske. Vi har dog valgt at gå helt klassisk og besøge SchweizerBageriet. Her har man mange forskellige rugbrød, franskbrød og sågar lidt sødt til bordet. SchweizerBageriet er bare rigtig god kvalitet og et sikkert valg til at finde brødet til en perfekt frokost.

Clausens Fiskehandel

Fiskerivej 4, 8000 Aarhus

Der skal fisk til et rigtigt julefrokostbord, og her er et besøg hos Clausens Fiskehandel et oplagt valg. Her har de al den fisk, du bare må have på julefrokostbordet, og mere til. De kan guide dig til den helt rigtige sild, finde den perfekte fiskefilet og alt andet, du har lyst til. Det er om nogen eksperter, du har med at gøre her, så spørg endelig løs, og gør dine gæster lykkelige med fisk fra Clausens Fiskehandel.

Slagter-Riget

M. P. Bruuns Gade 64, 8000 Aarhus

Er det her Aarhus’ bedste slagter? Det er et utroligt svært spørgsmål, men de er i hvert fald helt i toppen. Hele året rundt byder Slagter-Riget på utroligt mange lækre ting. Det gælder selvfølgelig også i juletiden, hvor Slagter-Riget disker op med et udvalg, som mest af alt minder om et julemirakel. Du kan få alt fra ribbenssteg, medister, hjemmelavede rullepølser, fedt til at smøre under silden og meget andet. Kun pengepungen sætter begrænsninger, når man besøger Slagter-Riget, for du har lyst til at tage det hele med hjem.

Erlings Flaskebutik

Mejlgade 51D, 8000 Aarhus

Der skal selvfølgelig også noget at drikke på bordet, og hvad mere passende end at købe nogle gode specialøl? Hos Erlings Flaskebutik har man et kæmpe udvalg, så uanset om du og dine gæster er mest til klassisk juleøl, IPA eller bare vil have en speciel pilsner, så har de det til dig. Ved du ikke så meget om øl, så står folkene bag klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige øl til julemaden.




Klassisk julemad

Se alle