Foto: Anne Bente Volf

Restaurant ved åen vinder kokkekonkurrence

I går blev der afholdt en sand kokkedyst på Limfjordens Hus i Glyngøre, og sejren gik til en af Aarhus’ mest populære restauranter.

I aftes stod det på en sand kokkeduel, da folkene bag Limfjordens Hus konkurrerede mod Restaurant ET fra Aarhus. Her dystede de om at blive kåret som ”Best Value for Money” i Midtjylland. Vinderen blev vores helt egen Restaurant ET i en hård dyst, hvor begge restauranter viste noget af det allerbedste, de kan præstere.

Læs også: Restaurant laver ny menu – perfekt til mortensaften

Restaurant ET serverede blandt andet kammusling med henkogte stikkelsbær, agurk, rogn og yuzu beurre blanc, samt oksemørbrad ”Wellington” med lokale druer, kastanjer og sauce med røget marv. Hver restaurant skulle lave fire retter med dertilhørende vin. Dernæst skulle folkene fra Den Danske Spiseguide uddele point, og det var altså her, at Restaurant ET trak sig sejrsrig ud af den venskabelige dyst.

Du kan besøge Restaurant ET her:

Åboulevarden 7, 8000 Aarhus

3 retter under 300

Se alle