Ingen sure miner: Nu kan du få surdejspizza i Aarhus

Corona-krisen har resulteret i et helt nyt surdejspizzeria i Frederiksgade lavet af en erfaren surdejsbager.

Den tidligere tapas-restaurant Tapas & Paella måtte tænke kreativt, da coronakrisen ramte Danmark. Det har resulteret i et nyt surdejspizzeria i Frederiksgade.

Det nye pizzeria La Casa di Antonia tilbyder surdejspizza i napolitansk-stil. Surdejsbundene har hævet i op til 72 timer. Lækkerierne bliver bagt i en Scugnizzo Napoletano ovn, der bager pizzaen på kun 90 sekunder som en traditionel brændefyret ovn.

Læs også: 3 steder i Aarhus med skønne pizzaer

Pizzeriaet er åbnet i Tapas & Paellas tidligere lokaler på Frederiksgade. Ejeren, Bijan Dizaj, er den samme, men menuen og navnet er spritnyt.

Pizzaerne koster mellem 69 og 89 kroner, og du kan både nyde en til frokost og aftensmad.