Lækkert tilbud: Få 5 retter hos restaurant Mellemrum

Lækkert tilbud: Få 5 retter hos restaurant Mellemrum

af -
Restaurant Mellemrum

Onsdag den 15. august kan du få 5 retter for 350 kroner på Restaurant Mellemrum på Fredens Torv 2.

Elsker du at spise ude, og kan du lide at smage noget nyt? Så er Restaurant Mellemrum et godt bud på, hvad du skal lave onsdag aften. Onsdag den 15. august kan du spise en 5-retters menu hos Restaurant Mellemrum for 350 kroner.

”Vi afholder de her aftener, fordi vi synes, det er sjovt at udfordre os selv og prøve at lave anderledes mad. Det er sjovt med et afbræk i hverdagen, hvor vi kan prøve noget nyt,” fortæller Nanna Thallaug, som sidder med booking og gæstekontakt hos Restaurant Mellemrum.

Forkæl dine smagsløg
Menuen vil stå på dampede blåmuslinger med urter og timian, stegt selleri med dild og creme fraiche, torsk med glaskål og helstegt kalvesteg med smørbagt kål. Til dessert får du jordbær med fløde. Prisen for maden er 350 kroner. Hvis du ønsker en vinmenu til, får du både mad og vin for 650 kroner. Restaurant Mellemrum serverer ét glas vin per ret.

Restauranten har åbent mandag til lørdag klokken 17 til 24. Læs mere om Restaurant Mellemrum og aftenen her.

Johanne Westh Sloth
Skribent. Jeg er vild med pasta i alle former, nyder sol-lune jordbær, og en iskaffe slubres så hurtigt, at jeg får brain freeze. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.