5 restauranter i Aarhus der er velegnet til større selskaber

SPONSERET INDHOLD

Skal du finde lokation for den årlige firmajulefrokost? Eller leder du efter de perfekte rammer for nytårsaften med vennerne? Aarhus rummer en lang række restauranter, der både kan huse større selskaber samt tilbyde en overdådig menu. Du får her 5 gode restauranter i Aarhus, der glædeligt byder dig og dine gæster velkommen.

Slap Af
Slap Af er et særdeles populært spisested i Aarhus. Og det er ikke uden grund. Slap Af byder dig velkommen indenfor i hyggelige rammer, hvor kvalitet og service er i højsædet. Udover at være en ideel restaurant for dig og din udkårne, tager Slap Af også glædeligt imod større forsamlinger på over 10 personer. De tilbyder hele 3 selskabsmenuer, som henholdsvis inkluderer 3, 4 og 5 udsøgte gourmetretter. Derudover rummer Slap Af et relativt stort selskabslokale, som du og din forsamling kan have helt for jer selv.

Priserne på selskabsmenuerne varier fra 265 kr. til 365 kr. per kuvert, hvor drikkevarerne skal bestilles separat. Ønsker du enten at holde julefrokost eller nytårsaften på Slap Af, vil du blive tilbudt bestemte selskabsmenuer velegnet til disse begivenheder. Som en ekstra service, kan du vælge at få leveret deres særlige nytårsmenu til din private adresse eller et andet festlokale.

Beliggenhed: Studsgade 8, 8000 Aarhus C

CANblau Aarhus
På CANblau får du serveret overdådig tapas i hyggelige rammer. Denne spansk-inspirerede tapasbar hører både til i Aalborg og Aarhus og kan huse helt op til 160 personer i hver by. Tapas er blevet en særdeles attraktiv spise i nyere tid, hvilket også afspejles i CANblaus popularitet. Du bliver mødt af en varm og behagelig atmosfære, hvor det sociale element er i højsædet. I spænd med denne overbevisning, kan du også invitere større selskaber til CANblau, hvor I kan nyde en lækker tapasmenu og udsøgte vine fra vinkortet. CANblau har plads til større forsamlinger på helt op til 80 personer, og i særlige tilfælde kan du ovenikøbet leje hele CANblaus tapasbar.

Tapasmenuen fås fra 348 kr. per person, hvortil du skal bestille vin og andre drikkevarer som et adskilt tillæg.

Beliggenhed: Klostertorvet 9, 8000 Aarhus C

KöD Aarhus
KöDs første restaurant havde sin spæde start i Aarhus tilbage i 2014, hvor den i dag også findes to steder i København. Som navnet antyder, er KöD et oplagt valg for kødelskere, der sætter pris på en perfekt tilberedt bøf med lækkert tilbehør. Når du træder indenfor, bliver du mødt af en rustik og hyggelig atmosfære samt et veloplagt personale. Udover at være et ideelt spisested for to, tilbyder KöD også muligheden for at afholde arrangementer for større selskaber. Du skal blot sende en forespørgsel til spisestedet, hvorefter I i fællesskab finder den bedste løsning.

Ønsker du at afholde den årlige julefrokost eller nytårsfest på KöD, får du tilbudt specialmenuer, der er kreeret til disse formål. Derudover kan du året rundt vælge mellem 3 overdådige selskabsmenuer, som kan købes til en pris fra 485 kr. og op til 595 kr. per snude, eksklusiv drikkevarer.

Beliggenhed: Åboulevarden 23, 8000 Aarhus C

Olive
Som et unikt tilbud kan du medbringe din egen vin og øl hos Olive. Du slipper derfor at indtænke denne udgift, når du planlægger din fest. Olive byder dig velkommen indenfor i uformelle rammer, hvor du kan nyde gourmetretter med franske og tunesiske aner.

Hos Olive kan du vælge mellem et udsøgt udvalg af forretter, hovedretter og desserter – og tilmed til fordelagtige priser. Weekendprisen på en sammensat menu overskrider ikke 340 kr. per kuvert. Olive har desuden stor erfaring med afholdelse af lukkede selskaber og arrangementer. De vil glædeligt planlægge din fest efter dine ønsker og behov.

Beliggenhed: Kaløgade 1, 8000 Aarhus C

Restaurant Domestic
I hjertet af Aarhus finder du gourmetrestauranten Domestic. Her kan du nyde delikate retter inspireret af det skandinaviske køkken, der afspejler kvalitet, finesse og lokale råvarer. Du bliver budt velkommen indenfor i hjemlige rammer, hvor et dygtigt og oplagt personale står klar til at tage imod din bestilling. Udover restaurantens primære lokale råder Domestic også over to store selskabslokaler, der kan rumme alt fra 6 til 70 personer. Restaurant Domestic er derfor et oplagt valg til dig, der ønsker at afholde en festlig begivenhed i hyggelige omgivelser og med skandinavisk gourmetmad på bordet.

Restaurant Domestic tilbyder en lækker 4-retters menu, du kan nyde til 500 kr. Ønsker du at give dine gæster en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, kan du tilmed bestille en udsøgt 8-retters menu. Denne herlighed kræver dog, at du medbringer den store pengepung, da prisen ligger på 900 kr. per kuvert. Du kan komme prisen i forkøbet ved at optage et hurtigt minilån, før du beslutter dig for denne menu.

Beliggenhed: Mejlgade 35B, 8000 Aarhus C

Denne artikel er skrevet og indrykket af en af Smag Aarhus’ Brand Partners. Smag Aarhus har intet med produktionen af artiklen at gøre.