3.000 gratis donuts på Store Torv

DONUTS På lørdag uddeler 7-Eleven på Store Torv 3.000 gratis donuts til aarhusianere med hang til søde sager. Er du klar til byens største donut-event ever?

Af Mikkel T. Krogh

Kioskkæden 7-Eleven i Aarhus har fået donuts fra den hypede producent The Donut Shop på hylderne, og det fejrer kæden ved at uddele 3.000 gratis donuts til aarhusianerne. Det sker på lørdag den 12. september kl. 11-13 fra 7-Eleven på Immervad ved Store Torv.

”Vi vil gerne sørge for, at så mange som muligt får mulighed for at smage de friskbagte kvalitetsdonuts, der har fået det til at gå donut-amok i København. Vi vil gerne vise, at 7-Eleven ikke blot er en kiosk, men også en café med god kaffe og et lækkert udvalg af brød og kager,” siger indkøbschef Morten Vedel fra 7-Eleven i en pressemeddelelse.

Lange køer i København
Kæden introducerede for nylig de nye donuts på hylderne i de københavnske 7-Eleven-butikker, hvor de søde sager skabte lange køer på gaderne. De nye donuts er angiveligt håndlavede, og interessen har været massiv lige siden lanceringen.

”Salget boomer. Det er så vildt, og vi har haft vanskeligt ved at følge med. Men nu er vi klar til at udvide salget, så hele landet kan smage lækkerierne. Det er positivt med sådan en massiv efterspørgsel, for det viser, at vi har valgt rigtigt,” siger Morten Vedel.

The Donut Shop er en dansk producent, der udover 7-Eleven også sælger donuts i en donutcafé af samme navn på Østerbro og tre donutbutikker i København.

Læs guide: 5 oversete caféer i Aarhus
Læs guide: 5 oversete brunchsteder i Aarhus
Læs guide: 5 geniale gourmetbrunch i Aarhus

Foto: The Donut Shop