Så er det nu: Vietnamesisk restaurant åbner i Aarhus

Så er det nu: Vietnamesisk restaurant åbner i Aarhus

Foto: Restaurant Cu Cu.

En ny vietnamesisk restaurant i Bruuns Galleri sætter social dining på menuen, når den åbner for kunderne mandag den 12. februar.

Så er der en god mad-nyhed i Aarhus! Mandag den 12. februar åbner Restaurant Cu Cu i Bruuns Galleri med fokus på de gamle madtraditioner fra Vietnam.

“Hjemme hos os har vi altid spist sammen hele familien med madfade midt på bordet, præcis som man gør i Vietnam. Den ældgamle tradition tror vi på, at gæsterne her i Aarhus er med på. Det kaldes cơm gia đình på vietnamesisk, og på moderne dansk kaldes det social dining,” siger konceptudvikler Stephanie Phan i en pressemeddelelse.

Restauranten har droppet buffeten og satser i stedet på traditionelle vietnamesiske små- og hovedretter. Der vil blandt andet være mulighed for, at du kan sammensætte din egen friske forårsrulle ved bordet.

Gammel kending i nye klæder
Restaurant Cu Cu har de seneste måneder været under opbygning i de lokaler, som i 14 år husede restaurant Ha Long. Det er altså samme ejere under et nyt koncept, og i Bruuns Galleri ser man frem til åbningen af den nye restaurant.

”Familien Phan har drevet restaurant her i Bruuns Galleri, siden vi åbnede i 2003, og vi ser frem til deres nye koncept med restaurant Cu Cu, som jeg er sikker på vil passe til de mange gæster, som vi hvert år har her i Bruuns Galleri. Det er en spændende fornyelse, og Cu Cu bidrager til at styrke den food-profil, som vi har her i centret, hvor vi satser på et stort og varieret udbud af kvalitetsspisesteder,” siger center manager Claus Brændgaard fra Bruuns Galleri i en pressemeddelelse.

Restaurant Cu Cu holder åbent fra klokken 11 til 21 alle ugens dage. Læs mere om restauranten her.

Nanna Lundstrøm Rasmussen
Skribent. Ugentlig cafégænger, kaffeentusiast og storspisende sushielsker. Uddannet i Communication & Media Strategy på VIA Design & Business School.