Foto: Ten Square Coffee

Kaffebaren Ten Square Coffee åbner i Graven den 2. december.

Er du vild med lækker kaffe? Så kan du glæde dig til den 2. december, hvor der åbner en ny kaffebar i Graven 24B i Latinerkvarteret.

Kaffebaren kommer til at have et særligt berlinsk udtryk, da kaffen kommer fra tre kafferisterier i Berlin: Bonanza Coffee, Five Elephant Coffee og The Barn. Det fremgår af risteriernes hjemmesider, at de har fokus på specialkaffe. 

“Aarhus får nu en rigtig berlinsk cafe i hjertet af Aarhus: Latinerkvarteret. Vi kommer til at ligge i den smukke baggård i Graven, hvor du vil finde et farverigt og originalt sted ved siden af Soul Shine, en anden berlinsk-inspireret butik,” forklarer ejer Umit Akbey, der er assisterende professor i kemi på Aarhus Universitet ved siden af.

“Jeg er professor i kemi og har valgt at følge min passion for kaffe. Jeg har lavet to pop up-caféer i år, og nu kommer der så endelig en rigtig café.”

Du kan følge udviklingen af Ten Square Coffee her.

Eline Eggers
Skribent. Kommer fra kongernes by, Jelling, og er fan af en god stærk øl med en sildemad til. Elsker gode billeder af mad og kan bruge lang tid på at instagramme sig sulten. Har en bachelor i kunsthistorie og en kandidat i analytisk journalistik.