Tapasbaren Morena Mia åbner på Nørre Allé

Tapasbaren Morena Mia åbner på Nørre Allé

af -
Foto: Morena Mia

RESTAURANT To spaniere står bag byens nye tapasbar Morena Mia, der åbner i januar på Nørre Allé med autentiske spanske retter på menuen.

Af Mikkel T. Krogh

Nu får byens kendte tapasrestauranter CanBlau på Klostertorv og Forlæns & Baglæns på Jægergårdsgade kamp til stregen. I januar åbner tapasbaren Morena Mia dørene på Nørre Allé med to spaniere ved roret, og forventningerne er store.

”Vi har tidligere drevet restaurant sammen i Spanien, og vi elsker at lave traditionelle spanske retter. Vi har i lang tid ønsket at åbne en tapasbar i Aarhus, og nu fandt vi endelig lokalerne, hvor vi kan føre vores drømme ud i livet,” siger medejer Hector Segura til Smag Aarhus.

Autentiske tapasretter
Sammen med partneren Vicente Segura er han lige nu ved at renovere lokalerne, så de kan være klar til åbningen i det nye år. Restauranten får 12 siddepladser, og på menukortet kommer en række traditionelle tapasretter fra hele Spanien, som parret laver fra bunden.

”Vi lægger stor vægt på at lave autentiske spanske retter, og størstedelen af ingredienserne er spanske. For eksempel henter vi vores olie, ost, skinke og vin i Spanien, ligesom vi også serverer spansk øl fra San Miguel. Vi glæder os, til vi kan byde aarhusianerne indenfor i januar,” siger Hector Segura.

Morena Mia får både åbent til frokost og aften, og hvis man ikke har lyst til at spise på stedet, har restauranten også skiftende takeawayretter. En menu med 8 tapas i restauranten koster 299 kroner, mens 10 tapas kan fås for 349 kroner.

Læs artikel: CanBlau flytter til større lokaler
Læs artikel: Pica Pica satser på spanske lækkerier
Læs artikel: Manhattan er ny cafe med tapas og juice

SPECS
Morena Mia
Nørre Alle 98
8000 Aarhus C
Åbner januar 2016

Mikkel T. Krogh
Stifter og direktør af SMAG Medier. Mangeårigt madøre og wannabe-kok. Bruger alt for meget tid på at researche restauranter før selv den mindste rejse. Glad for at streetfood-bølgen endelig har ramt Aarhus. Journalist og cand.mag.