Mums: Så er der nyt fra Malt i Ceresbyen

Mums: Så er der nyt fra Malt i Ceresbyen

af -
Foto: Malt

Malt i Ceresbyen 64-68 tager hul på den nye måned med et særligt november-tilbud.

En ny måned er lig med nye restaurantoplevelser, men har du endnu ikke fået planlagt noget, så er Malt i Ceresbyen et oplagt bud. Restauranten har skudt november i gang med et tilbud, som består af 6 retter og 4 serveringer til kun 250 kroner.

Til første servering får du grillet padrons, parmesan samt piment d’espellette og Skagen skinke med sennepsmayo. Næste servering består af en ret bestående af consommé, der er en klar suppe, med oksehale og timian.

Dernæst kan du glæde dig til tredje servering med svinekæber, der er braiseret i mørk mumme fra bryggeriet Kissmeyer, ribs samt perleløg og en ret bestående af blomkål, kapers og trøffel blanquette. Sidste servering er en dessert med æble, fløde, mandler og brunet smør-is. Lyder det som noget for dig, kan du læse mere om Malt her.

Nicolai Beringer
Skribent. Jeg har en særlig svaghed for en saftig bøf, cremet bernaise og sprøde fritter. Kæmpe fan af god vin til maden og elsker rød skovsyre på desserter. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.