Gorms går til kamp mod helsebølgen med syndig pizza

Pizzarestauranten Gorm’s på Jægergårdsgade går til kamp mod helsebølgen med den nye pizza “Krølle på halen”.

Folk strømmer til fitnesscentrene, og alle madprogrammer er fyldt med sunde opskrifter i januar. Men hos Gorm’s har man valgt at gå en anden vej i starten af det nye år.

”Mange ser januar måned som en mulighed for at få en frisk start og kickstarte en sundere livsstil. Jeg kan kun påskønne, at folk giver det en ekstra skalle i starten af det nye år, dog syntes jeg også der skal være plads til at tilbyde folk et lidt mere syndigt alternativ, uden at de skal få dårlig samvittighed over det,” siger ejer Gorm Wisveh.

Danske råvarer
På den nye pizza finder man traditionelle danske råvarer og tilberedningsmetoder, der ligger et godt stykke fra de klassiske italienske pizzadyder.

“Såfremt mine italienske venner får nys om, at vi har puttet brunet smør på en pizza, er jeg bange for at blive jagtet med en høtyv næste gang jeg viser mig i støvlelandet, men den smager bare sindssygt godt,” siger Gorm Wisveh med et glimt i øjet.

Skinke fra Troldgaarden
Udover det karakteristiske brunede smør på toppen er pizzaen blandt andet prydet med en skinke fra Troldgaarden i Østjylland.

”Nu havde jeg selv fornøjelsen af at besøge Philip og Birgitte nede på Troldgaarden. Deres opmærksomhed på grisenes ve og vel samt respekt for de intelligente dyr kombineret med deres ekspertise indenfor skinkemageri resulterer i en fuldstændig fantastisk skinke, som vi simpelthen blev nødt til at lege med på en pizza,” siger Gorm Wisweh.